Sinerji Bilgisayar Windows 10 Kuruyor mu?

oguz1907.

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sinerji bilgisayardan topladığım sistemin siparişini verdim. Sinerji'yle de iletişime geçerek Windows 10 deneme sürümü kurup kurmadıklarını sordum kuruyoruz dediler. Kurdukları Windows 10 Pro'ya G2A ve Kinguin gibi sitelerden aldığım OEM keyi girerek etkinleştirebilir miyim yoksa sosyalde olan USB'yle yapılan işlemi mi yapmam gerekiyor?

Lisans olmadan kurulu şekilde gönderemez, yasak.
Test için kuruyorlarsa, eski haline getirip teslim etmek zorunda.

Ben geçen yıl ordan sistem topladığımda bana lisanssız Windows 8.1 kurup teslim etmişlerdi.
Yaptıkları suç, ihbar edilirse veya habersiz teftiş olursa çok büyük cezalar ödemek zorunda kalırlar.

Yaptıkları suç, ihbar edilirse veya habersiz teftiş olursa çok büyük cezalar ödemek zorunda kalırlar.

Haklısın yanlız alan memnun satan memnun durumu olduğundan yahu ben Windows istemedim ama benden habersiz kurmuşlar şikayet edeyimde görsünler günlerini diyecek kimsede pek yoktur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı