İncehesap Windows kuruyor mu?

Daha fazla  
İncehesaptan sistem aldım fakat Windows kurulu geliyor mu bilmiyorum daha önce tecrübesi olan var mı? Yorumları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam benim Epic sistem geleli 1 gün oldu.Deneme sürümü windows ile hazır geliyor.Ekran kartını kendin takıyorsun sistem herşeyi ile hazır.Tek sorun ben 512lik ssd ve 1 tb hdd söyledim windowsu hdd ye kurmuşlar.Ssd yi kendim biçimlendirdim 2 dk lık işti ama :)

Benim sistem de şuan şubede bugün veya yarın gelecek heralde. Peki ya benim de elimde ssd var fakat Win7 kurulu onu da taksam nasıl bişi olur yani iki ssd olacak 240 + 120 (240 olan Win10 diğeri Win7).
Evet hocam benim Epic sistem geleli 1 gün oldu.Deneme sürümü windows ile hazır geliyor.Ekran kartını kendin takıyorsun sistem herşeyi ile hazır.Tek sorun ben 512lik ssd ve 1 tb hdd söyledim windowsu hdd ye kurmuşlar.Ssd yi kendim biçimlendirdim 2 dk lık işti ama :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı