İ İsimKalmamış Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #11 Ben bir bakayım çok teşekkürler
poseydonsss Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 553 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #12 Yine de iyi bence. Sinerji anlatıldığı kadar kötü değilmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2015
İ İsimKalmamış Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #13 Kesinlikle bundan sonra termal macun bile sinerjiden
M Murat karaslan Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #14 İsimKalmamış dedi: Kesinlikle bundan sonra termal macun bile sinerjiden Genişletmek için tıkla... 43 TL kargo ücreti, hadi en azda 7 lira macuna versen düz 50 lira Çok para be bi' macun için. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2015
İsimKalmamış dedi: Kesinlikle bundan sonra termal macun bile sinerjiden Genişletmek için tıkla... 43 TL kargo ücreti, hadi en azda 7 lira macuna versen düz 50 lira Çok para be bi' macun için.
K Kadir999 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #15 Kablolama o kadar da iyi değil ama adamlar yapmış emeğe saygı hayırlı olsun.
İ İsimKalmamış Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #16 Silinen üye dedi: 43 tl kargo ücreti, hadi en azda 7 lira macuna versen düz 50 lira Çok para be bi macun için Genişletmek için tıkla... Bu gecenin işsizi seçiyorum seni
Silinen üye dedi: 43 tl kargo ücreti, hadi en azda 7 lira macuna versen düz 50 lira Çok para be bi macun için Genişletmek için tıkla... Bu gecenin işsizi seçiyorum seni
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 15 Temmuz 2015 #17 İsimKalmamış dedi: Bence bir bak çünkü daha iyi saklanamaz ben bakındım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Daha iyisini yapmak istersen saklanabilir, ben istedim ve başardığımı düşünüyorum;
İsimKalmamış dedi: Bence bir bak çünkü daha iyi saklanamaz ben bakındım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Daha iyisini yapmak istersen saklanabilir, ben istedim ve başardığımı düşünüyorum;
İ İsimKalmamış Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #18 Barış ÖZER dedi: Daha iyisini yapmak istersen saklanabilir, ben istedim ve başardığımı düşünüyorum; Eki Görüntüle 87621 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bende düzenledim ordan burdan bakarak Ama vatanın montajından sonra sinerjinin montajı çok çok iyi geldi
Barış ÖZER dedi: Daha iyisini yapmak istersen saklanabilir, ben istedim ve başardığımı düşünüyorum; Eki Görüntüle 87621 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bende düzenledim ordan burdan bakarak Ama vatanın montajından sonra sinerjinin montajı çok çok iyi geldi
eLieyi Kilopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 332 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2015 #19 Barış ÖZER dedi: Daha iyisini yapmak istersen saklanabilir, ben istedim ve başardığımı düşünüyorum; Eki Görüntüle 87621 Genişletmek için tıkla... Dostum kaşan Zalman Z3 Plus galiba. Bir soru sormak istiyorum. Kasanın içindeki fanlar kasayla beraber geldi değil mi yani siz takmadınız ?
Barış ÖZER dedi: Daha iyisini yapmak istersen saklanabilir, ben istedim ve başardığımı düşünüyorum; Eki Görüntüle 87621 Genişletmek için tıkla... Dostum kaşan Zalman Z3 Plus galiba. Bir soru sormak istiyorum. Kasanın içindeki fanlar kasayla beraber geldi değil mi yani siz takmadınız ?
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 15 Temmuz 2015 #20 eLieyi dedi: Dostum kaşan Zalman Z3 Plus galiba. Bir soru sormak istiyorum. Kasanın içindeki fanlar kasayla beraber geldi değil mi yani siz takmadınız ? Genişletmek için tıkla... Evet, kasam Z3 White modeli ve evet, fanlar beraberinde geldi.
eLieyi dedi: Dostum kaşan Zalman Z3 Plus galiba. Bir soru sormak istiyorum. Kasanın içindeki fanlar kasayla beraber geldi değil mi yani siz takmadınız ? Genişletmek için tıkla... Evet, kasam Z3 White modeli ve evet, fanlar beraberinde geldi.