Sinerji bilgisayardan AOC 24.5 Q25G4sr monitör alınır mı?

Bütçe
10000

Yiqidim

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Aoc 24.5" Q25G4SR
Merhaba ben Sinerji bilgisayar üzerinden AOC 24.5 Q25G4sr isimli monitörü almayı düşünüyorum fakat site güvenilir mi ve ayrıca çok kişi iade sürecinin yavaş ilerlediğini belirtmiş bunlar doğru mu? Daha önce Sinerji bilgisayardan monitör almış olup da sorun yaşayanlar varsa yazarsa sevinirim. Ayrıca bu monitör hakkında düşüncelerinizi de merak etmekteyim. Sizce alınır mı? Bu kadar para verilir mi?

Samsung'un öğrenci indirimi ile 9000 TL'ye geliyor.

Türkiye'de 24' 2K olarak güncel 2-3 monitör modeli var bildiğim kadarıyla. Bende 24' sevdalısı olarak bu monitörü radarıma almıştım. Yani 8-9 bin falan olsa direkt alacaktım. Fakat Samsung'un 24' 2K tasarım monitörü eğitim indirimiyle 5 bin liraya düşüp 4 taksit yapınca onu denemek istedim ve memnunum.

Bence bu monitör Türkiye'deki en iyi 24' 2K monitör. Rekabetçi oyuncular daha çok düşünülmüşse de RPG vb. oyunlar için de iyi. Fiyatı tabii düşündürüyor. Sinerji güvenilirdir genel olarak süreçlerde zorluk çıkarılıyor mu güncel olarak bilmiyorum.

Edit: Bu monitörü arada takip ediyorum. Elimdekini satıp ona geçme ihtimalim hala var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı