Sinerji White Intel i9 11900K 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Güvende kastınız sadece ürünün elinize ulaşması ise alabilirsiniz firma bir sorun yaşarsanız iade vb. durumlarda binbir zorluk çıkarıyor. Hatta boyut çirkefleşmeye dahi varıyor. Güvenilir diyen arkadaşların firmadan alışverişi oldu mu veya oldu ise garantiye cihazlarını yolladı mı?
Güvende kastınız sadece ürünün elinize ulaşması ise alabilirsiniz firma bir sorun yaşarsanız iade vb. durumlarda binbir zorluk çıkarıyor. Hatta boyut çirkefleşmeye dahi varıyor.
İnventus ve QP site'de çok methediliyor. Ben şuan alışveriş yapıyor olsam kurumsal olan mağazaları tercih ederdim. Bölgenizde Vatan varsa bir de oraya bakmanızı öneririm. Sorun yaşarsanız yüz yüze sorunları çözmek kolay oluyor.
İnventus ve QP site'de çok methediliyor. Ben şuan alışveriş yapıyor olsam kurumsal olan mağazaları tercih ederdim. Bölgenizde Vatan varsa bir de oraya bakmanızı öneririm. Sorun yaşarsanız yüz yüze sorunları çözmek kolay oluyor.