Sinerji bilgisayardan ürün almayın!

Eğer dediğiniz gibiyse tüketici hakları mahkemesine başvurun değişimi yapmıyorlarsa en sağlıklısı o olucaktır kanımca.

İade alınması için tekrar satılabilir durumda olması gerekli neden başkasına gidecek ürün sorunlu olsun?

İade alınması için tekrar satılabilir durumda olması gerekli neden başkasına gidecek ürün sorunlu olsun?

Üründe sadece ses sorunu var, güç girişlerini kontrol ettim bir sıkıntı yok. Bu sesi bazı kişiler takmaz ama ben sese oldukça duyarlı bir insanım. Araştırdığım kadarıyla bu üründe olan kronik bir sorunmuş ve servis ses düzeyine göre değişim yapıp yapmayabiliyormuş. Ben de bu sorundan dolayı ürünü 15 günlük hakkımı kullanarak iade etmek istedim. Sanki ben bozmuşum gibi konuşuyorsun. Ben insanlık vazifesi olarak yaşadığım sorunu bir başkası yaşamasın veya bunun bilincinde olarak alışveriş yapsın diye paylaştım. Tekrar söylüyorum Hepsiburada'da tıtatıp benzer bir durumla karşılaştım, 1 hafta içinde iade işlemimi hallettiler.

Bugün nihayet sinerji bilgisayara ulaşabildim. Oraya götürürsem ilgilenebileceklerini belirttiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…