Sinerji CLAY-6700XT vs Mantis-6700XT

ASUS Dual 6700XT için 3D mark stres testinde 72 dereceyi geçmedi az önce izlediğim bir videoda. Gayet ideal bir değer.

ASUS ve XFX arasında performans farkı olarak ne kadar fark olur bilmiyorum ama soğutma tarafında ikisi de üzmez.

Coil whine her kartta vardır. Çok rahatsız edecek yüksek seviyelere çıkması bazı ürünlerde şans eseri olmuş olabilir. O kadar rahatsız eden bir ürün geldiyse değişim yapıyorlar diye biliyorum. Diğer türlüsünü çok duymuyorsunuz zaten.

ASUS ve XFX arasında performans farkı olarak ne kadar fark olur bilmiyorum ama soğutma tarafında ikisi de üzmez.

XFX'li kasayı tercih edeceğim gibi duruyor çünkü hem anakart iyi RAM'ler 3600MHz kart 3 fanlı daha estetik duruyor eğer PSU'dan yana sıkıntı yaşarsam kasayı satarım yeni bir dış kasa alırım sizce mantıklı değil mi?

XFX in Asus ekran kartlarından başarılı olduğunu nerde duydunuz?
İkiside soğutma konusunda üzmez fakat Mantis sistemin hava akışı daha iyi ayrıca anakart sorun yaratmaz, isterseniz aldıktan sonra satıp değiştirin.
Coil whine tüm kartlarda olabiliyor, tamamen şansınıza.

ASUS da coil whine olduğunu duydum.
Hocam duydum duydum diyerek bir yere varamazsınız, coil whine şans işi Nvidia kartlarda da olabilir amd kartlarda da, veya her iki markanın herhangi bir modelinde de. İki kartta aynı her 3 Fanlı model daha iyi soğutuyor diye bir şey yok. 3 Fanlı olup tek fanlıdan sıcak çalışan modeller bile gördük. Sadece psu bile sinerji yi almamak için bir etken.

madem kasa ve psu sonradan değiştirip para verebiliyorsunuz mantis sistemin Ramlerin 3600 yapın arada çok az oynuyor.

XFX'li kasa RAM, SSD ve kasa olarak diğer sistemden daha kötü bence. Diğer tarafta bir tek anakart düşük olabilir ama çok önemli bir konu değil iş görür bir model. XFX'li olanı alırsanız ekstra gereksiz yere para verirsiniz. Ama yine de siz bilirsiniz tabii.

RAM'leri 3600 yapsam ne fark edecek hocam anakart 3200 destekliyor overclock haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…