Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 20 Şubat 2023 #41 Ömer Farukes dedi: Arkadaşlar şaka bir yana kasa gelince performansı donma kasılma sorun var mı diye buraya rapor edeceğim fikirleriniz ve verdiğiniz akıl için herkesin parmak uçlarından düşündüğü iyi zan’a kadar teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Performans konusunda lafımız yok fakat Mantis sisteme göre parça kalitesi daha düşük ve PSU gerçekten alınmayacak bir PSU.
Ömer Farukes dedi: Arkadaşlar şaka bir yana kasa gelince performansı donma kasılma sorun var mı diye buraya rapor edeceğim fikirleriniz ve verdiğiniz akıl için herkesin parmak uçlarından düşündüğü iyi zan’a kadar teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Performans konusunda lafımız yok fakat Mantis sisteme göre parça kalitesi daha düşük ve PSU gerçekten alınmayacak bir PSU.
Ömer Farukes Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 175 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Şubat 2023 #42 Merdo34 dedi: Performans konusunda lafımız yok fakat mantis sisteme göre parça kalitesi daha düşük ve PSU gerçekten alınmayacak bir PSU. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam anladım PSU'nun düşük olduğunu eğer eğer PSU hakkında bir sorun fark edersem değiştiririm.
Merdo34 dedi: Performans konusunda lafımız yok fakat mantis sisteme göre parça kalitesi daha düşük ve PSU gerçekten alınmayacak bir PSU. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam anladım PSU'nun düşük olduğunu eğer eğer PSU hakkında bir sorun fark edersem değiştiririm.