Sinerji Dragon 12400F RTX4060 sistem alınır mı?

vhlnx0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 8265u, MX130, 8GB RAM, 240GB SSD
Monitör veya diğer ekipmanlar harici bütçem 25 bin TL. Sinerji sitesinde bu sistemi buldum. Ne düşünüyorsunuz? Bu sistem alınır mı? Veya bu fiyata daha iyi sistemler varsa önerirseniz sevinirim. Tercihim DLSS özelliği olduğu için NVIDIA ekran kartı kullanmak ama arada aynı performans fakat çok para farkı olursa AMD de kullanabilirim.

Sistemin linki: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...black-oc-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-39395

Ayrıca çok fazla sistem gerektirecek oyunlar oynamayacağım. Elden Ring, Sekiro, CS2 ve Ghost of Tsushima oynamayı planlıyorum fakat onları da en fazla Medium grafiklerde oynarım, yani bundan daha fazla donanıma ihtiyacım yok.

DDR4 sistem önermişsiniz. Neye göre arkadaşın seçtiğine pahalı dediniz?
Doğrudur. @vhlnx0 hocam ona göre seçim yapın. Attığınız sistem gayet uygun fakat ekipman almak isterseniz yanına attığımı da alabilirsiniz.

Yani DDR5 attığınız.

DDR4 sistem önermişsiniz. Neye göre arkadaşın seçtiğine pahalı dediniz?
Birde i5 12400f işlemci ile DDR5 görmek ilginç geldi. Nadir gibi bir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu olaydan sonra sinerjiye çok güvenmiyorum. Video 3 parttan oluşuyor.
Gamegarajdan arkadaşımın ekran kartından sıkıntı olmuştu ellerinde olmadığı için parasını verelim veya bi düşüğünü verelim demişlerdi.

Monitör veya diğer ekipmanlar harici bütçem 25 bin TL. Sinerji sitesinde bu sistemi buldum. Ne düşünüyorsunuz? Bu sistem alınır mı? Veya bu fiyata daha iyi sistemler varsa önerirseniz sevinirim. Tercihim DLSS özelliği olduğu için NVIDIA ekran kartı kullanmak ama arada aynı performans fakat çok para farkı olursa AMD de kullanabilirim.

Sistemin linki: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...black-oc-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-39395

Ayrıca çok fazla sistem gerektirecek oyunlar oynamayacağım. Elden Ring, Sekiro, CS2 ve Ghost of Tsushima oynamayı planlıyorum fakat onları da en fazla Medium grafiklerde oynarım, yani bundan daha fazla donanıma ihtiyacım yok.

Total bütçenizi bilmediğimden dolayı şu tarz şeyler önereceğim
Özelleştirme olarak böyle yapabilirsin
Lexar Thor 16 GB
Crucial P3 1 TB

Daha sonrasında almanız için de şöyle bir soğutucu öneririm

Eğer hiç bütçeni sıkıştırmak istemiyorsan
Bu şekilde özelleştirmesini yapabilirsin soğutucu olarak yine aynı şekilde üste bıraktığım soğutucuyu öneririm
Ryzen 5 5600
Not; Hikayeli oyun oynuyorsun diye algıladım çoğunlukla eğer daha fazla fps ile işin var ise 12400f ve H610M-D Modelini seçebilirsin senin insiyatifine kalmış (benim önerim 5 5600 da kalmdır gereksiz para masrafından kaçmış olursun bu şekilde ve ileride yükseltme yapmak gibi bir planın var ise seni çokça rahatlatır)
4060 Twin x2

Ve ekstra olarak attığın sistemi değerlendirmem gerekir ise kasası küçük kullandığı ekran kartı ventus modeli ısınan bir model

Arkadaşın altında attığı Breaker isimli sistemi hiç önermem kasa, psu kötü palit dual ekran kartlarının soğutması kötü ve ram markası iyi değil ve anakartı giriş seviyesi

Rica ederim. Mouse önerisi için konu açın isterseniz.
Mouse önerisi için daha önceden konu açmıştım fakat günlerce beklememe rağmen bir tane bile cevap gelmemişti o yüzden sanırım mouse konusunda kendim araştırma yapacağım.

Total bütçenizi bilmediğimden dolayı şu tarz şeyler önereceğim
Özelleştirme olarak böyle yapabilirsin
Lexar Thor 16 GB
Crucial P3 1 TB

Daha sonrasında almanız için de şöyle bir soğutucu öneririm

Eğer hiç bütçeni sıkıştırmak istemiyorsan
Bu şekilde özelleştirmesini yapabilirsin soğutucu olarak yine aynı şekilde üste bıraktığım soğutucuyu öneririm
Ryzen 5 5600
Not; Hikayeli oyun oynuyorsun diye algıladım çoğunlukla eğer daha fazla fps ile işin var ise 12400f ve H610M-D Modelini seçebilirsin senin insiyatifine kalmış (benim önerim 5 5600 da kalmdır gereksiz para masrafından kaçmış olursun bu şekilde ve ileride yükseltme yapmak gibi bir planın var ise seni çokça rahatlatır)
4060 Twin x2

Ve ekstra olarak attığın sistemi değerlendirmem gerekir ise kasası küçük kullandığı ekran kartı ventus modeli ısınan bir model

Arkadaşın altında attığı Breaker isimli sistemi hiç önermem kasa, psu kötü palit dual ekran kartlarının soğutması kötü ve ram markası iyi değil ve anakartı giriş seviyesi
FPS ile işim çok yok şuanki dizüstü bilgisayarım LoL gibi bir oyunda bile fps sıkıntısı yaşadığı için tek istediğim şey istediğim oyunları oynayabilmek. Aksesuarlar dahil toplam bütçem 30 bin TL civarında, önerdiğiniz sistem bütçeme uyuyor. Büyük ihtimalle Space 5A-4060Ti sistemi alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı