Saçma sapan dediğin de kullanıcı deneyimi. Senin gibi eline almadığım ürün hakkında ben sorun yaşayanı görmedim gibi ahkam kesmiyorum. Yazdıklarıma attığın anlamsız emojilerden de biraz kudurmuşsun diye yorumladım.Yine aynı vaka... Bende 2600X ile sorun yaşadım çöp işlemci öyleyse. Senin mantığın bununla aynı. Saçma sapan konuşarak insanları yanlış yönlendirmeyin. Sende sorun çıktı diye çöp ürün olmuyor.
Saçma sapan dediğin de kullanıcı deneyimi. Senin gibi eline almadığım ürün hakkında ben sorun yaşayanı görmedim gibi ahkam kesmiyorum. Yazdıklarıma attığın anlamsız emojilerden de biraz kudurmuşsun diye yorumladım.
bu sistemde sorun yaşarmıyım ? Fivem-RDR2-CS:GO vesayre yeni nesil oyunlarRAM'leri değiştirin. GeIL marka RAM'lerin patlamama imkanı yok. Deneyimle sabit olmakla beraber sinerji'nin destek kısmına lanet etmeme de sebep oldular.
Bir de bu var benzer fiyat kategorisinde. Bakılabilir duruma göre.
ModArt PC-MA1 / AMD RYZEN 5 3500X / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Bana bir öneriniz varmı ? En fazla 12.000 Lira bütçe var.
bu sistemde sorun yaşarmıyım ? Fivem-RDR2-CS:GO vesayre yeni nesil oyunlar
bu quantum gaming sitesini ilk defa görüyorum. Daha bilindik bir yeredn almak istiyorumQuantum Gaming | Yeni ÃaÄa Ayak Uyduran Gaming Bilgisayarlar
ÃzelleÅtirilebilir Hazır Sistemler ve En Uygun Fiyatlı Oyuncu Ekipmanları ile Technopc'nin Yerli Gaming Markası QuantumGaming, Türkiye'nin Her Yerine Hızlı ve Güvenli Kargo İmkanıyla Hizmetinizde! Tüm Bilgisayar BileÅenleri ve En Güncel Oyun Bilgisayarları!quantumgaming.com.tr
Bu quantum Gaming sitesini ilk defa görüyorum. Daha bilindik bir yeredn almak istiyorum
DH-FPS/AMD RYZEN 5 1600(AF)/GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC| ITOPYA.COMGüvenilirdir hocam bir de bu fiyata en iyi 1650 alabilirsiniz 5500XT 1650 Super ile yarışan bir kart.
bunda PSU varmı ? Göremedim benRAM'leri değiştirin. GeIL marka RAM'lerin patlamama imkanı yok. Deneyimle sabit olmakla beraber sinerji'nin destek kısmına lanet etmeme de sebep oldular.
Bir de bu var benzer fiyat kategorisinde. Bakılabilir duruma göre.
ModArt PC-MA1 / AMD RYZEN 5 3500X / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr