Sinerji eien Ryzen 5 5500 sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neredeyse iki sistemin fiyatları aynı (3050 ve 6700 sistemler) Şöyle bir durum var; et dönerle tavuk döner aynı paraysa et döner mi alırsın tavuk döner mi gibi. Et döner varken tavuk döner de seçilmez ki.

Amd bu yüzden ucuz zaten.

Hocam NVIDIA seviyorsanız onu alın, konuyu da rapor edin kitlesinler. Yalnız ben 2 senedir RX 5500 XT kullanıyordum, 1 Allah'ın günü problem çıkarmadı, 2. el sattım o kişi de hala sorunsuz kullanıyor. Şu an aktif olarak 3000 TL'ye aldığım miningli olmasına rağmen hiç bir problemi olmayan RX 6600 kullanıyorum. Boşu boşuna NVIDIA fanboyluğu yapmaya gerek yok. He mesela 12'ye indirimli NVIDIA sistem olsa onu önerirdik. Fakat iyisi bu ki size bunu önerdi herkes.

Karsi çıkmıyorum hocam sadece tartışıyorum.

Hocam eğer merak ediyorsanız ve gerçekten tavsiyeleri dinleyecek iseniz; 6700'lü sistemi almanızı öneririm. Onun dışında hür iradeniz ile ne yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz. Dediğim gibi sistemi aldıktan bir gün sonra iade etmek için de bir konu açtığınızda yeniden yardımcı oluruz.

Bu arada AMD almayın arkadaşlar özellikle bu konulardan çok anlamayan arkadaşlar AMD kartları almayın ki ellerinde kalsın ki uygun fiyatlara biz alalım 😄 Gelip bu forumlarda dert yanacağınıza almayın biz alalım. Özellikle pimpirikli kardeşlerim siz hiç AMD'ye bulaşmayın ki bize kalsın piyasa. AMD kart piyasası size bağlı yardım rica ediyorum 😄

Hocam vallahi GT 705'i bilmiyorum da sırf adı 16 olduğu için 1630'a 3-4K veren insanlar vardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1673738522408.png

Şu videoyu bırakayım belki izlemek istersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı