Sinerji eien Ryzen 5 5500 vs Dost Kayaoğlu-DK4 Intel / Intel i3-12100F sistem

orygnr39

Femtopat
Daha fazla  
Bu sistemi aldım fakat diğer sistem arasında kaldığım için iade edebilirim daha elime ulaşmadı.
Bir de bu var. Sizce hangisi daha iyi? Hangisi işime yarar? Fiyatlar aynı yardımcı olabilir misiniz? Ona göre iade edip 2. sistemi alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Bence iade et bende bu sistemi çok araştırdım Intel olanı alırsan ileride sistemini yükseltirken sıkıntı çekmezsin. Hem RX 6600 RTX 3060 ekran kartının rakibi.

Bu sistemi aldım fakat diğer sistem arasında kaldığım için iade edebilirim daha elime ulaşmadı.
Bir de bu var. Sizce hangisi daha iyi? Hangisi işime yarar? Fiyatlar aynı yardımcı olabilir misiniz? Ona göre iade edip 2. sistemi alacağım. Şimdiden teşekkürler.

RX 6600'lü olan sistemi tercih edin kesinlikle. Kasa ve PSU olarak çok daha iyi. Ekran kartı da zaten RTX 3050'den çok daha iyi.

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. İntelli sistemin daha iyi olduğunu farkettim fakat gelince göndermek istemedim, Ryzen 5li sistemi aldım. Şuan güzel gayet ileride zaten parça illa ki değişecek çok teşekkür ediyorum, yardımlarınız için.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı