Sinerji felis alınır mı?

ErcanÖ

Decapat
Daha fazla  
Birkaç aydır bilgisayar almayı düşünüyorum ve şu an piyasada gördüğüm en uygun bilgisayar bu. Yanında monitörde veriyorlar. Her şey çok güzel geliyor ama Sinerji'nin yorumlarına baktığımda ürün çok geç geliyor, iade işleminde çok sorun çıkıyor veya Sinerji'den hazır bilgisayar alınmaz gibi yorumlar gördüm. Sizin de düşüncenizi görmek isterim. Sizce bu alınır mı? Yoksa başka mı almalıyım?

Sistem: Sinerji Felis Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070 [Oyun Bilgisayarı]

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji'den almak yerine biraz daha araştırmanı öneririm. Piyasadaki fiyatların üstünde yazıyorlar genelde. Aynı bütçeye daha iyi bir sistem dizebilirsin.
Hocam bence sistemleri gayet güzel sinerjinin ve piyasaya göre uygun.

@ErcanÖ hocam bu sistemi değilde bunu alabilirsin eğer NVİDİA şart değil ise;

Bu arada sinerji gayet sattığı ürünün arkasında bir firma satış sonrası ilgililer yani.

Alınır. Aynı sistemi alan ve 2 haftadan fazladır kullanan birisi olarak söylüyorum ki, o marka çöp ona vereceğin paraya yazık gibisinden saçma yorumlara aldanma. Ekran kartı AC Valhalla gibi %99 yük altında çalışan bir oyunda 80 dereceyi geçmiyor resimde eklemiş olduğum klavye mavi switch, full RGB bir klavye ve cidden mükemmel ötesi gerek ağırlığı olarak gerek tuş hissiyatı ve kaltiesi olarak. Ekran konusuna gelirsek IPS tabanlı olan 24 ınc boyutundaki bu ekran kesinlikle 24 ınc değil daha büyük ve daha güzel. İnce çerçevenin yanı sıra görüntü kalitesi de bilindik markaların bu fiyat aralığındaki ekranlarından kat ve kat daha iyi ki bunu daha önceki ekranı AOC olan birisi olarak söylüyorum. Son olarak resimdeki fareden de çok memnunum fakat kulaklığı almayın çünkü cızırtı problemi mevcut bilginiz olsun.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    180,1 KB · Görüntüleme: 38
  • WhatsApp Görsel 2023-04-29 saat 13.52.31.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-04-29 saat 13.52.31.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Geri
Yukarı