Çözüldü Sinerji frekans F3 alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yldzemir

Kilopat
Daha fazla  
Sinerji de istediğim seçeneklerde 3235 TL'ye monitor dahil bilgisayar gördüm 2-3 ay sonra PC almayı düşünüyorum sizce nasıl yapmalıyım ince hesapda PC'ler gördüm İtopya falan ama bu onlara yakın bir sistem hem de daha ucuz donanım fiyatları düşmek yerine artıyor o yüzden emin olamadım bir de ekran kartını ASUS Radeon RX570 ROG STRIX 4 GB yaptım.

Buradan bir bakarsanız: Sinerji Frekans F3 A32-RX570 Ryzen 5 1600 8 GB 240GB SSD RX570

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakart "Gigabyte B450M S2H 3200mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart " olarak değiştirin.
Ekran kartını "Asus Radeon RX570 ROG Strix O4G OC Gaming 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı" olarak değiştirin
SSD "Kingston 240GB A400 Okuma 500MB-Yazma 350MB SATA SSD (SA400S37/240G)" olarak değiştirin.
İmkan varsa kasa "Ranker Cygnus 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa" olarak değiştirin.

+500 TL koyuyor taban fiyatının üstüne, tadından yenmez. Bileşenler daha kaliteli olur. Çünkü kasanın psusu sıkıntılı. Anakart A320m seviyesinde OC yapamazsınız, SSD kronik sorunlu, seçtiğiniz ekran kartı modeli ısınan bir model ve tek fanlı.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı