Sinerji Freya sistem alınır mı?

14k'ya r5 5500 ve 6700xt'lu var paran yoksa onu ak varsa mantis al.
Ayrıca aralarında sadece 400 TL var, neden paran varsa mantis yoksa freya dedin?

Kasası daha iyi PSU'su daha iyi ekran kartı RX 6700 XT. 100 TL fark ile RAM'leri 3600 MHz yaparsak mantis çok daha iyi seçim oluyor.

Kasası daha iyi PSU'su daha iyi ekran kartı RX 6700 XT. 100 TL fark ile RAM'leri 3600 MHz yaparsak mantis çok daha iyi seçim oluyor.
Onu ben de biliyorum. Fakat Mantis'in anakartını 3200mhz yapmak için Max. OC. yapmam gerekiyor. Yapmazsam 2600 TL eklemem gerekiyor.😳

(10 dk önce "bunu neden düşünmedim" demiştim. Şimdi durumun böyle olduğunu fark ettim.

@Enahaine

Son düzenleme:
Ayrıca aralarında sadece 400 TL var, neden paran varsa mantis yoksa freya dedin?

Onu ben de biliyorum. Fakat Mantis'in anakartını 3200MHz yapmak için Max. OC. Yapmam gerekiyor. Yapmazsam 2600 TL eklemem gerekiyor.😳

(10 dk önce "bunu neden düşünmedim" demiştim. Şimdi durumun böyle olduğunu fark ettim.

@Enahaine

Hocam 400TL için daha iyi performans + ekstra 2 GB VRAM alacaksınız tabii ki değer. O 2 GB VRAM kaç insanın sorunu çözer bir bilseniz. Bilgisayar oyunculuğunda insanların en çok başını ağrıtan şey VRAM eksikliğidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı