20k falan bütçenizi zorluyorsa buna yönelin.
Bu sistemi almayı düşünüyorum. Piyasayı araştırdım bayağı 4060'lı sistem bu fiyata yok başka. Sadece ekran kartının Gainward marka olması ve diğer parçaların da çok bilindik marka olmaması kafamı kurcalıyor. Video yorumlarında parçalar hakkında olumsuz bir yorum göremedim ve ekran kartının Gainward oluşu da duyduğuma göre 2 3 FPS ve 4 5 derece oynatırmış en fazla.
(Bahsettiğim video)
Sizce ne yapmalıyım.
JAHREIN-BOROMIR V5/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
(21k bile bütçemi fazlasıyla zorluyor çok bir şey fark etmeyecekse bu sistemi mi almalıyım veya)
Bu sistemi almayı düşünüyorum. Piyasayı araştırdım bayağı 4060'lı sistem bu fiyata yok başka. Sadece ekran kartının Gainward marka olması ve diğer parçaların da çok bilindik marka olmaması kafamı kurcalıyor. Video yorumlarında parçalar hakkında olumsuz bir yorum göremedim ve ekran kartının Gainward oluşu da duyduğuma göre 2 3 FPS ve 4 5 derece oynatırmış en fazla.
(Bahsettiğim video)
Sizce ne yapmalıyım.
JAHREIN-BOROMIR V5/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
(21k bile bütçemi fazlasıyla zorluyor çok bir şey fark etmeyecekse bu sistemi mi almalıyım veya)
Acaba bu bütçede nasıl bir 4070'li sistem almayı düşünüyorsunuz?4060'lı sistemler çok satılıyor ama bence maksimum iki sene sonra patlayacaklar. 8 GB VRAM'ler çok az. Artık çoğu oyun VRAM de 8 GB geçmeye başladılar. Ya 4070 almak lazım ya da AMD yönelmek lazım.
Acaba bu bütçede nasıl bir 4070'li sistem almayı düşünüyorsunuz?
Ee hocam o zaman bu bütçede sistem almasın mı bu dediğiniz şeyin hiç bir mantığı yok. 8GB VRAM olayını da çok abartıyorsunuz. 1 senede çöp olacak bir kart değil bu.Ben bu bütçede 4070 alın demedim. O zaman AMD'ye yönelebilir. Adam 20k para verecek ve haklı olarak bu sistemin onu en az 5 yıl rahat rahat götürmesini isteyecek. Ama 8 GB VRAM günümüzde bile takılmalara sebep oluyor bazı oyunlarda. Bundan bir sene sonra kartın çöp olmayacağının kimse garantisini veremez.
Ee hocam o zaman bu bütçede sistem almasın mı bu dediğiniz şeyin hiçbir mantığı yok. 8 GB VRAM olayını da çok abartıyorsunuz. 1 senede çöp olacak bir kart değil bu.
BLADE-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUAL4060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz attığım vok2'ye göre daha iyi geldi ekran kartı ve anakartin ASUS olmasi.
Anakarti degistirebiliyoruz oradan anakart degissek okey olur mu sistemEkran kartı markasının bir önemi yok. Ayrıca anakart güven vermedi oyun için.
Ya da sizin onerebileceginiz bir sistem var mı 20 22 k arasıEkran kartı markasının bir önemi yok. Ayrıca anakart güven vermedi oyun için.