Sinerji Losia hazır sistem alınır mı?

s4hnn

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Shinobi
Merhaba. bu sistemin sıvı soğutuculusu alınır mı sizce? 43000TL yapıyor veya aynı fiyata daha iyi hazır sistem var mıdır? Yani sıvı soğutucusu olmasa da olur ama soğutma açısından problemi olmasın diye sıvı soğutuculu istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI sıvı soğutucular ile ilgili pompa arızası sorunu olayları var, şikayeti bol bir ürün. Japon arabaları gibi sağlam ve gaddar bir şey istiyorsan Arctic Liquid.

Sıvı Soğutucu haricinde alınır mı? Sistem hocam peki sizce.

Ekran kartı 8 GB problem yaratır, NVIDIA da 8 GB üretimini daraltıyor çünkü ne kadar zorlarsa zorlasın kullanıcılar satın almıyor ,ancak sistemlerin içine itelemeye çalışıyorlar.

Ekran kartı 8 GB problem yaratır, NVIDIA da 8 GB üretimini daraltıyor çünkü ne kadar zorlarsa zorlasın kullanıcılar satın almıyor ,ancak sistemlerin içine itelemeye çalışıyorlar.
Bir de bu var yani çok büyük problem yaratmadığı sürece benim için sorun olmaz. Her şeyi en yüksek bir ayarda yapmak gibi bir niyetimde yok zaten. Geçici süreliğine alıyorum bunu. 1-2 sene kullanıp üst düzey bir şey alacam daha sonra.

Benim işimi gördüğü sürece yeter. 8GB o kadar mı kötü bilgim yok pek.

Sıvı Soğutucu haricinde alınır mı? Sistem hocam peki sizce.

https://www.akakce.com/islemci-sogu...i-420-argb-acfre00109a-fiyati,1184751493.html bu soğutucu olur mu?

240Mm'ye kadar uyumlu seninki, o 420mm sığmaz ona.

Bir de bu var yani çok büyük problem yaratmadığı sürece benim için sorun olmaz. Her şeyi en yüksek bir ayarda yapmak gibi bir niyetimde yok zaten. Geçici süreliğine alıyorum bunu. 1-2 sene kullanıp üst düzey bir şey alacağım daha sonra.

Benim işimi gördüğü sürece yeter. 8 GB o kadar mı kötü bilgim yok pek.

1080p takılman gerek ekran kartı RAM'i yetmezse de DLSS açarsın ne yapalım artık.

Hocam öyle işlerim olduğunda halledebilsem ve birde ara sıra FPS oyunları oynasam yeter. Şu an ki kasa eski model bir casper kasa. Ne oyun açıyo, googledan 10 sekme falan açınca kasmaya falan başlıyor. 1080p takılmak sorun değil. Eğer bilgisayar açmayacak kadar kötüyse almayayım öyle oyunları falan düşük grafiklerde oynamayı sorun etmem. Filmleride mi 4k izletmiyor bu. Benim monitör 4k. Ama 1-2 sene sonra üst düzey bir şey toplayacağım içinde 60-70k vermek istemiyorum. Gerçekten bilgim yok. 8GB işimi görür mü. Şuan ki casper kasadan iyi olsa bile yeter açıkçası benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı