Sinerji Lumiere nasıl?

Xant_

Hectopat
Ben bir hazır sistem alacağım fakat bütçem 7000 TL ve aradığım nitelikler kesinlikle 1660 bir ekran kartına sahip olması ve 16 GB RAM'e sahip olması. İşlemci tarafını pek bilmediğimden oraya F/P bir işlemci bulursanız sevinirim. Benim bulduğum bir sistem var fakat tavsiye almadan almak istemedim. 144 Hz bir monitör alacağım için FPS 140'ın altına düşer mi? Sistem bu: Sinerji Lumiere Intel Core i3 10105F 16GB 480GB SSD GTX1660 [E-Spor PC]
Özelleştirme olarak M.2 500GB seçtim onun dışında Game Booster 144 Hz monitörü seçtim. Piyasada bulabildiğim en uygun buydu ve sizin fikirlerinizi almak istedim teşekkürler.

Oyununa bağlı, valorant için iyi duruyor fps testlerine bakmak lazım. İşlemci pek harika gözükmedi ama piyasayı da bilmiyorum. Parçalara bakmamıştım tam, galiba kaliteden kısmaya uğraşmışlar.

Yani başka seçenek de yok 1660' lı PSU değişin n'olur n'olmaz. SSD ve RAM pek bilmiyorum. O RAM sanırım Patriot Viper ile aynı çipi kullanıyordu. Kötü bi' çip diye biliyorum ama H410 anakartlarda RAM OC olmadığı için ellemeye gerek yok gibi. Kendileri Crucial 'e RAM ürettiklerini iddia ediyor?? Ne kadar doğru bilemiyorum. SSD burada değerleri var ama neredeyse hiç bilgi bulamadım başka.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı