Sinerji Lunaspia-V2 nasıldır?

hazar2134

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamünaleyküm arkadaşlar. Bugün bir sorum olacak. Size sorumu sorayım:
İlk öncelik sistem bu: Sinerji Lunaspia-V2 Ryzen 5 3600 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6600 Oyun Bilgisayarı
Bu sistem sizce iyi mi?
Ben çok beğendim ve oynadığım oyunlar şöyle: Fortnite, Valorant ve CS:GO. İlerleyen zamanlarda Forza 4 ve R6.
Çoğunlukla Fortnite oynuyorum ve 240 FPS istiyorum (düşük ayarda oynuyorum).
Ve asıl sorum şöyle bu sistem ile Fortnite'ta 240 FPS alır mıyım düşük ayarda?
Şimdiden teşekkürler.

Sistem iyi, işlemci yükseltilebilir. Fps'i ezberden söylemek mümkün değil. Bu sistemin kurulu bir deneme videosu varsa oradan izlenebilir. Benchmark listeleri üzerinden 3600 kullanılmış sistemlerin 130 fps aldığı yazılmış. Grafik ayarları ve donanımı net değil.

Hocam merhabalar. Ben attığınız sistemi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Dediğiniz tüm oyunları oynadım ve şunu söyleyebilirim. Sistem gayet iyi. Valorant ve CS:GO için bir şey söylememe bile gerek yok. R6 de aynı şekilde. Bu oyunlarda çok rahat istediğiniz FPS'i alırsınız. Fortnite için de düşük ayarlarda 240 alırsınız diye tahmin ediyorum. Kendimin maalesef monitörü 75 Hz yani daha üstünü alsam da göremiyorum. Ama V-Sync kapatınca 144 üstü görüyorum kendi ayarlarımda. Tam da aklımda değil şimdi kusura bakmayın. İsterseniz eve geçince oyunlardaki MSI Afterburner değerlerini ve ayarlarımı atabilirim.

Hocam merhabalar. Ben attığınız sistemi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Dediğiniz tüm oyunları oynadım ve şunu söyleyebilirim. Sistem gayet iyi. Valorant ve CS:GO için bir şey söylememe bile gerek yok. R6 de aynı şekilde. Bu oyunlarda çok rahat istediğiniz FPS'i alırsınız. Fortnite için de düşük ayarlarda 240 alırsınız diye tahmin ediyorum. Kendimin maalesef monitörü 75 Hz yani daha üstünü alsam da göremiyorum. Ama V-Sync kapatınca 144 üstü görüyorum kendi ayarlarımda. Tam da aklımda değil şimdi kusura bakmayın. İsterseniz eve geçince oyunlardaki MSI Afterburner değerlerini ve ayarlarımı atabilirim.

Teşekkür ederim hocam.
Sistem iyi, işlemci yükseltilebilir. FPS'i ezberden söylemek mümkün değil. Bu sistemin kurulu bir deneme videosu varsa oradan izlenebilir. Benchmark listeleri üzerinden 3600 kullanılmış sistemlerin 130 FPS aldığı yazılmış. Grafik ayarları ve donanımı net değil.

Teşekkür ederim hocam.
İşlemci'yi bir iki model yükseltmek daha sağlıklı olur fakat yine de güzel bir sistem.

Teşekkür ederim hocam

SSD ve PSU'su kötü. Anakartı PCI-e 4.0 destekli olmadığı için RX 6600 gibi PCI-e 4.0 seven bir kart ile beklenenden daha düşük performans alabilirsin, kaynak:

SSD'yi KC2500 olarak güncelle, kasayı sipariş et ama kasa gelince içindeki PSU'yu değiştir. Anakartı B550M S2H yapsan fena olmaz.

ha gerek yok hocam canınız sağolsun teşekkürler yeniden
SSD ve PSU'su kötü. Anakartı PCI-e 4.0 destekli olmadığı için RX 6600 gibi PCI-e 4.0 seven bir kart ile beklenenden daha düşük performans alabilirsin, kaynak:

SSD'yi KC2500 olarak güncelle, kasayı sipariş et ama kasa gelince içindeki PSU'yu değiştir. Anakartı B550M S2H yapsan fena olmaz.

Okey hocam teşekkür ederim.

Hocam bence bütçe yoksa B450 alınıp ilerde yükseltilebilir. Dediğiniz şeyler olmadan da sıkıntı yaşamadım. SSD için de gayet hızlı yanına da 1TB WD Blue aldım sıkıntısız ilerliyorum. Tabii dedikleriniz doğru kesinlikle katılıyorum. Bütçe varsa dikkate alınmalı.

Hocam SSD'yi Kingston 1TB A2000 NVMe Okuma 2200MB-Yazma 2000MB M.2 SSD (SA2000M8/1000G) bu ile değiştirdim iyi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı