Sinerji Lunaspia-V2 nasıldır?

Tabii ki bunlar bütçe işi ilk önce, B450 alıp ileride yükseltse sorun yok.

Green serisi WD SSD'ler kötü olabiliyor, Blue serisi en azından önerim.
Haklısınız, ama bütçe bazen gerçekten sıkıntı yapıyor. Şahsen ben 100 TL bile üstüne çıkamamıştım. Yine de kötü değil. Ama kullanmadığım için dediğiniz modellerin yaratacağı farkı da anlayamam. Bütçeyi zorlamayacaksa @Sir Benjamin hocama güvenebilirsiniz @hazar2134.

500 GB versiyonunu kullanıyorum, iyi bir SSD. Ancak bana 500GB M.2 + 1 TB HDD daha ekonomik geliyor. 500 GB KC2500'ün yanına 1 TB WD Blue HDD koyabilirsin istersen.

500 GB versiyonunu kullanıyorum, iyi bir SSD. Ancak bana 500GB M.2 + 1 TB HDD daha ekonomik geliyor. 500 GB KC2500'ün yanına 1 TB WD Blue HDD koyabilirsin istersen.

Anladım hocam teşekkür ederim yardım ettiğiniz için

Bu sistemi alacaksan birinci öncelik anakartin B550 yap zira PCIe 4.0 yuvasıyla beraber ekran kartı performansı daha da artar. İşlemci de 5600X yapabilirsen SAM da açarsın, 3000 serisine destek geldi mi bilmiyorum SAM için bu da yüzde 10'a kadar performans artışı sağlıyor. Ama bütçem yok dersen anakartı değiştirmen yeter bu işlemci de yeter. Diğer parçalar hakkında fikrim yok.

Bu sistemi alacaksan birinci öncelik anakartin B550 yap zira PCI-e 4.0 yuvasıyla beraber ekran kartı performansı daha da artar. İşlemci de 5600X yapabilirsen sam da açarsın, 3000 serisine destek geldi mi bilmiyorum sam için bu da yüzde 10'a kadar performans artışı sağlıyor. Ama bütçem yok dersen anakartı değiştirmen yeter bu işlemci de yeter. Diğer parçalar hakkında fikrim yok.

Çok şükür var dedeğin gibi yaptım başka arkadaşlarda senin gibi dedi yani yeniden demen çok iyi oldu teşekkür ederm katkın için.

Hocam ben de bu hafta bu sistemi almayı düşünüyorum bazı upgradeler yaptım.

Anakart: Gigabyte B550M S2H 5000 MHz

SSD: Samsung 980 PRO 500GB M.2 seçtim, fakat 1TB Kingston KC2500 M.2 mi seçseydim karar veremedim (elimde 500 gb 860 Evo SSD var)

Ram: Kingston Fury Beast 16GB 3600MHz

Upgradeleri iyi yapmış mıyım arkadaşlar?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı