Sinerji Mars alınır mı?

Yer
Üsküdar/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Linkte yaptığım değişikler mevcut.

Sizce bundan ucuz aynı performansta ya da bunla aynı fiyatta performansı yüksek bir sistem var mı?

Bir de monitör tavsiyesi yaparsanız sevinirim.

Sizce bundan ucuz aynı performansta ya da bunla aynı fiyatta performansı yüksek bir sistem var mı?

Dalgamı geçiyorsun 500 TL vererek GTX1660 Super ve 16 GB RAM alabilirsin ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3500X / ASUS TUF GTX1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 512GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.tr

Sanırım gözükmüyor sizin yaptığınız değişiklikler, bilgisayar ve monitör için toplam bütçeniz nedir?

6500TL ve yaptığım değişikler RAM'leri 8x2 yapmak ve güç kaynağını Sharkoon 650W yapmak ve böylelikle kasa 5.400 TL'ye geliyor çok iyi bir fiyat gibi geldi bana daha iyisini bulursan söyler misin?

O indirimle aynı fiyata gelmiş ben alana kadar o indirim biter o kadar paraya bütçe yetmez.

6500TL ve yaptığım değişikler RAM'leri 8x2 yapmak ve güç kaynağını Sharkoon 650W yapmak ve böylelikle kasa 5.400 TL'ye geliyor çok iyi bir fiyat gibi geldi bana daha iyisini bulursan söyler misin?
ModArt PC-MA1'i öneririm. 5400 TL'ye 5500 XT almak saçma olur bence, 1660S varken.
O indirimle aynı fiyata gelmiş ben alana kadar o indirim biter o kadar paraya bütçe yetmez.
Siz ne zaman alacaksanız o zaman konu açmanız daha mantıklı olurdu, fiyatlar hep değişiyor. Belki indirim bitmez, PC-MA1'i alırsınız.

Göz boyamak için aa indirim var alalım diye bu site her zaman ucuz satıyor ve bu her zaman satış taktiğidir.

Ben anlamıyorum, aynı fiyata çok daha güçlü ve kaliteli bir sistem öneriyoruz, aradaki fark çok açık, adam yine kötü olanı almak istiyor.

Ben Mars'dan vazgeçtim bu PC'ye yöneldim bu PC'yi alacağım indirim bitmez inşallah.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı