Sinerji mi Inventus mu?

Tek bir sistem üzerinden site kıyaslaması yapmak ne kadar kolaymış :D

Sinerji'de en düşük 4060'lı sistem 19k Gaming gende 26k :D ne kadar güzel.
Artık uzatmayın kazık yemek isteyen yesin bana ne arkadaşlar :D

Eki Görüntüle 2369017

Gaming.Gen.TR'den 26k ya bunu alacağıma Sinerji'den 24 k ya 8400FLI sistemi alırım daha iyi?

Eki Görüntüle 2369020

Hocam yaptığınız mantıklı bir yorum mu sizce iki siteden rastgele 2 sistem atıp karşılaştırma yapıyorsunuz hadi diyelim Gaming.Gen.TR daha fazla fiyatta satıyor ama Sinerji'den daha kaliteli bir müşteri hizmetleri var en azından ben 500 600 lira daha vererek güvenli bir siteden alışveriş yapmayı tercih ederim ama tabii sizin için 500 TL çok önemliyse rastgele bir siteden alıp en ufak sıkıntıda uzun uzun uğraşabilirsiniz

Sinerji'de en düşük 4060'lı sistem 19k Gaming gende 26k :D ne kadar güzel.
Artık uzatmayın kazık yemek isteyen yesin bana ne arkadaşlar :D
Cahil olmak güzeldir yeni şeyler öğrenir, görürsün.
Cahil olmak kötüdür bilmeden yorum yapar insanları küçümsersin.

Hocam yaptığınız mantıklı bir yorum mu sizce iki siteden rastgele 2 sistem atıp karşılaştırma yapıyorsunuz hadi diyelim Gaming.Gen.TR daha fazla fiyatta satıyor ama Sinerji'den daha kaliteli bir müşteri hizmetleri var en azından ben 500 600 lira daha vererek güvenli bir siteden alışveriş yapmayı tercih ederim ama tabii sizin için 500 TL çok önemliyse rastgele bir siteden alıp en ufak sıkıntıda uzun uzun uğraşabilirsiniz
Arkadaş biraz fazla bilgili bu konuda :D

Hocam yaptığınız mantıklı bir yorum mu sizce iki siteden rastgele 2 sistem atıp karşılaştırma yapıyorsunuz hadi diyelim Gaming.Gen.TR daha fazla fiyatta satıyor ama Sinerji'den daha kaliteli bir müşteri hizmetleri var en azından ben 500 600 lira daha vererek güvenli bir siteden alışveriş yapmayı tercih ederim ama tabii sizin için 500 TL çok önemliyse rastgele bir siteden alıp en ufak sıkıntıda uzun uzun uğraşabilirsiniz.

Tamam siz Gaming'den alın.

Cahil olmak güzeldir yeni şeyler öğrenir, görürsün.
Cahil olmak kötüdür bilmeden yorum yapar insanları küçümsersin.

Arkadaş biraz fazla bilgili bu konuda :D

Hocam cahillik zor yapacak bir şey yok 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı