Sinerji Neon B45 alınır mı?

Bu sistem benimde dikkatimi çekti.

RAM'i Kingston 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz 'e
Ekran kartını Palit GeForce GTX1660TI Dual 6GB 'a yükselttim.

SSD'yi 240 GB'a düşürdüm ve 1 TB HDD ekledim. (Depolama kullanımım yüksek, normal HDD benim için şart)

Toplamda 4.476,13 ₺ etti. Şimdi bu fiyata biraz fazla iyi geldi açıkçası 1660Ti'li :D Kafam karıştı arkadaşlar bir sıkıntı olmasın?

Sistemde Dark Sentinel Pro adlı bir kasa ve High Power 500W 80+ Bronze PSU kullanılmış.

Bu şekilde sıkıntı olur mu?
4800TL'ye RTX 2060 sistem var.

Bugün bunu buldum

Bugün bu sistemi buldum RAM'ı 8 kasayı da frisby olarak almayı düşünüyorum sizce nasıl?

Teknobiyotik ve bunun arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
Frisby kasa önermem ikiside güzel fiyat olarak hangisi yeterse onu alabilirsin.

Bu sistem benimde dikkatimi çekti.

RAM'i Kingston 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz 'e
Ekran kartını Palit GeForce GTX1660TI Dual 6GB 'a yükselttim.

SSD'yi 240 GB'a düşürdüm ve 1 TB HDD ekledim. (Depolama kullanımım yüksek, normal HDD benim için şart)

Toplamda 4.476,13 ₺ etti. Şimdi bu fiyata biraz fazla iyi geldi açıkçası 1660Ti'li :D Kafam karıştı arkadaşlar bir sıkıntı olmasın?

Sistemde Dark Sentinel Pro adlı bir kasa ve High Power 500W 80+ Bronze PSU kullanılmış.

Bu şekilde sıkıntı olur mu?
DARK N10 PRO Kasa ve High Power 600W 80+ PSU kullanıyorum bir sorun yok güvenebilirsin teknobiyotiğe eğer kasayı sevmezsen değiştirme imkanın'da var.

DARK N10 PRO Kasa ve High Power 600W 80+ PSU kullanıyorum bir sorun yok güvenebilirsin teknobiyotiğe eğer kasayı sevmezsen değiştirme imkanın'da var.
Teşekkürler. Ay sonuna doğru düşünüyorum da, değerlendireceğim. Bu sistem fena değil gibi. GTX 1660Ti kullanacağım içinde 500W 80+ yeterli olur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı