Stanker Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #121 TÇB dedi: Donanım Arşivi Sistem Şikayetleri - Şikayetvar Donanım Arşivi Sistem şikayetleri için tıklayın! Donanım Arşivi yorumları ve Donanım Arşivi Sistem şikayetleri sikayetvar.com'da! www.sikayetvar.com Bu her şeyi anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu İtopya'nın mı suçu yoksa onun mu?
TÇB dedi: Donanım Arşivi Sistem Şikayetleri - Şikayetvar Donanım Arşivi Sistem şikayetleri için tıklayın! Donanım Arşivi yorumları ve Donanım Arşivi Sistem şikayetleri sikayetvar.com'da! www.sikayetvar.com Bu her şeyi anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu İtopya'nın mı suçu yoksa onun mu?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 31 Aralık 2020 #122 Flexery dedi: Bunlar bana sorarsan siteden kaynaklı ve İtopya yavaşsa adamın suçu ne abi? Düzgünce tartış kimseyi savunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sorunlu ve kırık gelmesi İtopya'nın yavaşlığı ile ilgili mi?
Flexery dedi: Bunlar bana sorarsan siteden kaynaklı ve İtopya yavaşsa adamın suçu ne abi? Düzgünce tartış kimseyi savunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sorunlu ve kırık gelmesi İtopya'nın yavaşlığı ile ilgili mi?
Asım Demir Technopat Moderatör Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.480 Makaleler 105 Çözümler 1.139 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 32 GB TRIDENT Z5 DDR5 7800MHz CL36 RGB RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III Pro 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 31 Aralık 2020 #123 Stanker dedi: Adam ne yapsın gidip PC'leri kendi birleştirip kargoya da o mu versin? Kötülemek amacıyla atmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben kötülemiyorum, siz yazdığımı okumuyorsunuz. Satıcı firmaların sorunu değil dedim, tercih edilen donanımlar dedim...
Stanker dedi: Adam ne yapsın gidip PC'leri kendi birleştirip kargoya da o mu versin? Kötülemek amacıyla atmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben kötülemiyorum, siz yazdığımı okumuyorsunuz. Satıcı firmaların sorunu değil dedim, tercih edilen donanımlar dedim...
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #124 Flexery dedi: Bunlar bana sorarsan siteden kaynaklı İtopya yavaşsa adamın suçu ne abi düzgünce tartış kimseyi savunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Başka firmalarla çalışabilir. EmirhanG dedi: Video 490.000 kişi tarafından izlenmiş ve 350 adet satıldı. Şimdi bunu mu övüyorsun. Belki almak isteyen binlerce kişi vardı. Bu mu başarı. Genişletmek için tıkla... İzleyenlerden en az 200K'sı zaten bakmak için izliyor .
Flexery dedi: Bunlar bana sorarsan siteden kaynaklı İtopya yavaşsa adamın suçu ne abi düzgünce tartış kimseyi savunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Başka firmalarla çalışabilir. EmirhanG dedi: Video 490.000 kişi tarafından izlenmiş ve 350 adet satıldı. Şimdi bunu mu övüyorsun. Belki almak isteyen binlerce kişi vardı. Bu mu başarı. Genişletmek için tıkla... İzleyenlerden en az 200K'sı zaten bakmak için izliyor .
Flexery Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 299 31 Aralık 2020 #125 TÇB dedi: Ekran kartının sorunlu ve kırık gelmesi İtopya'nın yavaşlığı ile ilgili mi? Genişletmek için tıkla... İtopya ile ilgili genelleme yapayım o zaman anlamamaya çalışıyorsun gibi sanki donanım arşivi veriyor kartları şaka mı yapıyorsun sen ?
TÇB dedi: Ekran kartının sorunlu ve kırık gelmesi İtopya'nın yavaşlığı ile ilgili mi? Genişletmek için tıkla... İtopya ile ilgili genelleme yapayım o zaman anlamamaya çalışıyorsun gibi sanki donanım arşivi veriyor kartları şaka mı yapıyorsun sen ?
jelibon mehmet Centipat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 26 31 Aralık 2020 #126 EmirhanG dedi: Video 490.000 kişi tarafından izlenmiş ve 350 adet satıldı. Şimdi bunu mu övüyorsun. Belki almak isteyen binlerce kişi vardı. Bu mu başarı. Genişletmek için tıkla... Sanırsam sistemin bir anda bitmesinden sonra stokları arttırdı,bu da yetmeyince yeni sistem yapmaya başladı.
EmirhanG dedi: Video 490.000 kişi tarafından izlenmiş ve 350 adet satıldı. Şimdi bunu mu övüyorsun. Belki almak isteyen binlerce kişi vardı. Bu mu başarı. Genişletmek için tıkla... Sanırsam sistemin bir anda bitmesinden sonra stokları arttırdı,bu da yetmeyince yeni sistem yapmaya başladı.
EmirhanG Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 295 Çözümler 1 31 Aralık 2020 #127 kirknewsted dedi: Başka firmalarla çalışabilir. İzleyenlerden en az 200K'sı zaten bakmak için izliyor . Genişletmek için tıkla... Geri kalan 290K da bir umutla giriyor ama ne hikmetse hüsrana uğruyor.
kirknewsted dedi: Başka firmalarla çalışabilir. İzleyenlerden en az 200K'sı zaten bakmak için izliyor . Genişletmek için tıkla... Geri kalan 290K da bir umutla giriyor ama ne hikmetse hüsrana uğruyor.
B baltazar119 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 111 31 Aralık 2020 #128 EmirhanG dedi: Video 490.000 kişi tarafından izlenmiş ve 350 adet satıldı. Şimdi bunu mu övüyorsun. Belki almak isteyen binlerce kişi vardı. Bu mu başarı. Genişletmek için tıkla... Oooo. Eleştirdiğin konuya bak. En azından stok eritmeyip "indirimli" sistem yapıyor.
EmirhanG dedi: Video 490.000 kişi tarafından izlenmiş ve 350 adet satıldı. Şimdi bunu mu övüyorsun. Belki almak isteyen binlerce kişi vardı. Bu mu başarı. Genişletmek için tıkla... Oooo. Eleştirdiğin konuya bak. En azından stok eritmeyip "indirimli" sistem yapıyor.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #129 Asım Demir dedi: Ben kötülemiyorum, siz yazdığımı okumuyorsunuz. Satıcı firmaların sorunu değil dedim, tercih edilen donanımlar dedim... Genişletmek için tıkla... Mesela hangi bileşenler hocam? Tam model verir misiniz?
Asım Demir dedi: Ben kötülemiyorum, siz yazdığımı okumuyorsunuz. Satıcı firmaların sorunu değil dedim, tercih edilen donanımlar dedim... Genişletmek için tıkla... Mesela hangi bileşenler hocam? Tam model verir misiniz?
EmirhanG Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 295 Çözümler 1 31 Aralık 2020 #130 Burada tartışılan konu “benim babam daha güçlü, senin babanı döver“ gibi sanki.