Sinerji oblivion alınır mı?

DloreMer

Hectopat
Daha fazla  
Sinerji oblivion hazır sistemi anakartı ve işlemciyi yükseltip almayı düşünüyorum, bütçem 13.000 TL o yüzden başka yükseltme yapamayacağım.

Anakart: Gigabyte B550M S2H 5000MHz(OC) RGB M.2 AM4 mATX anakart.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 3.70 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci.

Şeklinde yükselteceğim, almak mantıklı olur mu?

Sinerji oblivion hazır sistemi anakartı ve işlemciyi yükseltip almayı düşünüyorum, bütçem 13.000 TL o yüzden başka yükseltme yapamayacağım.

Alınabilir bence fiyatına göre iyi

İşlemci soğutucu da koyun hocam Wraith Stealth'in performansı 5600X'e yetmez.

Anakartları hakkında pek fikrim yok incelemedim. İşlemci olarak 5600 satın alırken 3700 ile arasında ufak farklar var. İnceleme ve perfornmans videolarına bakabilirsin. Gönlüm 5600'den yana. 3700 kullanan birine neden aldın diye sormam iyi bir işlemci çünkü. 3060 Ti ekran kartı bence bugün sistem kuran birinin alıp kullanacağı güçlü bir kart. Bütçe de artarsa sıvı soğutucu falan eklenirse iyi olur. Ben stok fanla kullanıyorum ama kimseye stok fanla kullan demem. İyi bir soğutucu ile daha iyi perfornmans verdiği gerçek. Satın alırsan güle güle kullan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı