İkisi de değil buna bak:
Master 5A-RTX3070 - Game Garaj
Master 5A-RTX3070, AMD Ryzen işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX 3070 ekran kartı, DDR4 Ram ve Anakart seçenekleri ile Master 5A-RTX3070, Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Önerin için teşekkürler ama aslında daha çok bilindik markalı ürünler almak istiyorum. Normalde attığın linkteki gibi GameGaraj ve tecknobiyotik'te daha uygun sistemler var.
Hocam attığınız sistemlerdeki SSD PSU vs sorunlu bir de INNO 3D yurt dışında gayet bilindik güzel bir marka hocam Türkiye'de bilmiyor diye vazgeçmeyin bence almaktan.
Anladım teşekkür ederim, bu sistemi de mutlaka değerlendireceğim. PSU vs SSD'nin çok acelesi yok, ileride değiştirebilirim. Peki üstte attığın sistemlerden birisini alacak olsam hangisini almak daha mantıklı olur sizce?
Aradaki farka değmez kesinlikle o yüzden 3060 Ti sistem daha iyi olur.
Teşekkürler, peki ilk sistemi alacak olursam ayrıyeten 1100 TL verip Thermaltake Versa T25 kasa modeline yükseltme mi önerir misin? Yüksek ihtimalle yanında ki PSU daha iyi olacaktır.
Yok hocam ondaki PSU da çok iyi değil onu alırsanız bu PSU'yu alın:
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Bu markayı bayağı öneren olmuştu, o kasadaki PSU beni 1 yıl kadar idare etmez mi? Eğer idare ederse anakart ve PSU'yu sonradan upgrade edebilirim.