Sinerji Oblivion vs Sinerji Ultimate sistem

Floow03

Hectopat
Daha fazla  
İlk sistem bu, sadece yapmayı düşündüğüm değişiklik 300 TL fazla verip bir üst model anakart almak. Fiyat 20.570 TL.

Alttaki ise 2. sistem. Arada ciddi bir fiyat farkı var ve bu fiyat farkına deyip değmeyeceğini merak ediyorum aslında. Tamam ekran kartı ve diğer bileşenler az da olsa daha iyi fakat arada ciddi bir fiyat farkı var. Fiyat 25.000 TL.

Eğer ilk sistemi alırsam tahmini 1 ay içerisinde 2K bir monitör almayı planlıyorum, şu anda 165Hz 1080p bir monitörüm var. 2. sistemi alırsam 2K monitörü almam tahmini olarak 3 veya 5 ay sürecek diye tahmin ediyorum. Sizce tercihim ne olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de değil buna bak:

İkisi de değil buna bak:

Önerin için teşekkürler ama aslında daha çok bilindik markalı ürünler almak istiyorum. Normalde attığın linkteki gibi Game Garaj ve tecknobiyotik'te daha uygun sistemler var.

Önerin için teşekkürler ama aslında daha çok bilindik markalı ürünler almak istiyorum. Normalde attığın linkteki gibi GameGaraj ve tecknobiyotik'te daha uygun sistemler var.

Hocam attığınız sistemlerdeki SSD PSU v.s sorunlu bir de INNO 3D yurt dışında gayet bilindik güzel bir marka hocam Türkiye'de bilmiyor diye vazgeçmeyin bence almaktan.

Hocam attığınız sistemlerdeki SSD PSU vs sorunlu bir de INNO 3D yurt dışında gayet bilindik güzel bir marka hocam Türkiye'de bilmiyor diye vazgeçmeyin bence almaktan.

Anladım teşekkür ederim, bu sistemi de mutlaka değerlendireceğim. PSU vs SSD'nin çok acelesi yok, ileride değiştirebilirim. Peki üstte attığın sistemlerden birisini alacak olsam hangisini almak daha mantıklı olur sizce?

Anladım teşekkür ederim, bu sistemi de mutlaka değerlendireceğim. PSU vs SSD'nin çok acelesi yok, ileride değiştirebilirim. Peki üstte attığın sistemlerden birisini alacak olsam hangisini almak daha mantıklı olur sizce?

Aradaki farka değmez kesinlikle o yüzden 3060 Ti sistem daha iyi olur.

Teşekkürler, peki ilk sistemi alacak olursam ayrıyeten 1100 TL verip Thermaltake Versa T25 kasa modeline yükseltme mi önerir misin? Yüksek ihtimalle yanında ki PSU daha iyi olacaktır.

Yok hocam ondaki PSU da çok iyi değil onu alırsanız bu PSU'yu alın:

Yok hocam ondaki PSU da çok iyi değil onu alırsanız bu PSU'yu alın:

Bu markayı bayağı öneren olmuştu, o kasadaki PSU beni 1 yıl kadar idare etmez mi? Eğer idare ederse anakart ve PSU'yu sonradan upgrade edebilirim.

Bu markayı bayağı öneren olmuştu, o kasadaki PSU beni 1 yıl kadar idare etmez mi? Eğer idare ederse anakart ve PSU'yu sonradan upgrade edebilirim.

İdare edebilir ama ne zaman gideceği de belli olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı