Sinerji Panda alınır mı?

Arkadaşlar selam. Arkadaşım için bu PC'ye bakıyoruz alınır mı? Sorun çıkarır mı 17k Max bütçesi var eğer daha iyi alternatifi varsa da önerirseniz mutlu oluruz. Şimdiden teşekkürler.

PC: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...060-windforce-oc-8gb-sistem-tavsiyesi-p-52292
hocam bütçeniz buna uygunsa kesinlikle almalısınız diğer sitelerde bu özelliği sunan kasalar buna kıyasla daha pahalı oluyor bütçeniz bu kadarı ile sınırlı değilse daha iyi kasalar var tabi ki

Yani en "Basic" dediğimiz ürünler kullanılmış elbette fakat bu fiyat skalası için gayet normal. Giriş/Orta segment için ideal bir sistem olduğunu düşünüyorum açıkçası. Fakat Intel işlemciler AMD işlemcilere göre biraz daha ısınıyor. İleride bir soğutma sistemi ya da işlemci Upgrade'i yapılabilir.

Yani en "Basic" dediğimiz ürünler kullanılmış elbette fakat bu fiyat skalası için gayet normal. Giriş/Orta segment için ideal bir sistem olduğunu düşünüyorum açıkçası. Fakat Intel işlemciler AMD işlemcilere göre biraz daha ısınıyor. İleride bir soğutma sistemi ya da işlemci Upgrade'i yapılabilir.
Veya site üzerinden işlemciyi değiştirin

Çok fazla ghosting sorunu var. Ben de bir şey olmaz diyordum ama bir teknoloji marketinde bizzat deneyimledim. UFO Test de gerçekleştirdim. Dayanılmaz bir ghosting var. Gözü bozacak derecede. Önermiyorum kesinlikle.

Birisi bu şekilde yorum yapmış hocam gözüm korktu. Bunda karar kıldım nasıl sizce?

Çok fazla ghosting sorunu var. Ben de bir şey olmaz diyordum ama bir teknoloji marketinde bizzat deneyimledim. UFO test de gerçekleştirdim. Dayanılmaz bir ghosting var. Gözü bozacak derecede. Önermiyorum kesinlikle.

Birisi bu şekilde yorum yapmış hocam gözüm korktu. Bunda karar kıldım nasıl sizce?

Ben şu an attığım linkteki ürünü kullanıyorum bir sıkıntı yaşamıyorum yeteri kadar test yaptım bir sorun yok.

Teknoloji biraz şans işi özellikle monitörler. Bence bir teknoloji mağazasına gidip oradan test edip alman daha mantıklı diye düşünüyorum. Zamanında bir monitörde benim de başıma geldi hem ölü pixel hem de ghosting sorunu o yüzden uğraşmıştım bayağı bir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı