Sinerji Redsea vs Lunaspia V1 sistem

Hokk4baz

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörüm ASUS TUF Gaming VG249Q1A.

Sinerji Redsea sistemi 3600 ile değiştirip Kingston 16 GB(2x8) Predator RGB siyah 3200MHz CL16 DDR4 RAM'leri almak mı, yoksa.

Sinerji Lunaspia-V1 sistemi Kingston 500GB A2000 SSD ile değiştirerek ve 650W PSU seçerek mi almalıyım?

1080P'de oynadığım için 3060 ve Ryzen 5 3600 darboğaz yapabilir diyen insanlar var, doğru tercih ne olabilir?

Belli oyunlarda darboğaz az olur Lunaspia sistemi tavsiye ederim🤌

Bence anakart çok önemli. Lunaspiada anakartınızı Aorus elite seçebilirsiniz. Soğutma bloklarına sahip güçlü bir kart. İşlemcinizin silikon kalitesi yüksek çıkarsa. Güçlü bir overclok ile bir an bile darboğaz yaşatmaz. 5 3600.

Monitörüm ASUS TUF Gaming VG249Q1A.

Sinerji Redsea sistemi 3600 ile değiştirip Kingston 16 GB(2x8) Predator RGB siyah 3200MHz CL16 DDR4 RAM'leri almak mı, yoksa.

Sinerji Lunaspia-V1 sistemi Kingston 500GB A2000 SSD ile değiştirerek ve 650W PSU seçerek mi almalıyım?

1080P'de oynadığım için 3060 ve Ryzen 5 3600 darboğaz yapabilir diyen insanlar var, doğru tercih ne olabilir?

Az miktarda bir darboğaz olur. Özellikle işlemciye yüklenen oyunlarda gözlemlenmesi olası. İki şansınız var ya işlemcinize (iyi bir soğutucuya sahip olmanız lazım stok fanla olacak iş değil) overclock yapacaksınız ya da ekran kartınıza underclock yapacaksınız. Ben ilk seçeneği tavsiye ederim zira bu kadar para vermişken performanstan kısmayın kule tipi bir soğutucu ile fazladan Max 400-500 TL daha vererek rahat edersiniz. Benim tercihim bu bağlamda lunaspia olurdu.

Az miktarda bir darboğaz olur. Özellikle işlemciye yüklenen oyunlarda gözlemlenmesi olası. İki şansınız var ya işlemcinize (iyi bir soğutucuya sahip olmanız lazım stok fanla olacak iş değil) overclock yapacaksınız ya da ekran kartınıza underclock yapacaksınız. Ben ilk seçeneği tavsiye ederim zira bu kadar para vermişken performanstan kısmayın kule tipi bir soğutucu ile fazladan Max 400-500 TL daha vererek rahat edersiniz. Benim tercihim bu bağlamda lunaspia olurdu.

Sistemin linki yukarıda seçebildiğim sıvı soğutmalar var iş görürler mi 120mm oldukları için soruyorum.

Sistemin linki yukarıda seçebildiğim sıvı soğutmalar var iş görürler mi 120mm oldukları için soruyorum.

Ben genelde 120mm sıvı soğutmadansa sağlam kule tipi hava soğutmaları tercih ederim. Ama satın alıp montajını yapmayı bilmiyorsanız ya da başka bir durum varsa alabilirsiniz. İlki bana biraz riskli geldi ama ikinci sıvı soğutma ideal fazladan bütçeniz varsa tabii. Belki Sinerji Bilgisayar'dan ilgili numarayı arayarak aldığınız kule tipi soğutucunun (400-500 TL arası kaliteliler mevcut) bilgisayar garanti dışı kalmadan montajının sağlanması hakkında bir talepte bulunabilirsiniz eğer öyle bir hizmetleri var ise.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı