Sinerji Ryu sistem alınır mı?

Makaleler
2
Bu sistem alınır mı? A620M anakart sorun cikarir mi bu fiyatin ustune cikacak param yok.

Aylık 2.000 TL harçlığım var. Şu anda elimde 33 bin TL para var, fakat 12 ay taksit yapmam şart. Tek tek toplarsam, taksit nedeniyle çok pahalı oluyor. Fakat bu sistemi alırsam, 16 GB aynı RAM'i ekleyip 34.500 TL'ye tamamlayabiliyorum. Taksitle 39.700 oluyor. Fakat bu sistem alınır mı? SSD ve hava soğutucuyu değiştireceğim. 2 adet M.2 SSD ve DeepCool AK620 işlemci soğutucum var. Anakart ileride sorun yaratır mı bu sisteme? Bu fiyat iyi mi ve beklesem ileride daha iyi fiyatlara daha iyi sistemler çıkar mı, yoksa bunu kaçırmamalı mıyım?

Ve ileri'de artan doları da hesaba katarsak şuanki Ryzen 5 5600X + RX 6600 XT + DDR4 32 GB RAM beni 3-4 yıl daha idare eder mi, 1080p'de?

Son düzenleme:
33K'ya alinabilir. RTX4070'e gore daha iyi. Ama ben yine de RTX4070 sistem alirdim. Zaten ikisi de guclu kartlar.

33K'ya alinabilir. RTX4070'e gore daha iyi. Ama ben yine de RTX4070 sistem alirdim. Zaten ikisi de guclu kartlar.

Anakart sorun cikartir mi 5.05 GHz yaparken.

4-5 yil kullanacağım VRM ve MOSFET sogutmasi olmayan anakartta Ryzen 5 7500F 6 Core 5.05 GHz yaparsam anakart dayanir mi bu sure boyunca.

Anakart sorun cikartir mi 5.05 GHz yaparken.

4-5 yil kullanacağım VRM ve MOSFET sogutmasi olmayan anakartta Ryzen 5 7500F 6 Core 5.05 GHz yaparsam anakart dayanir mi bu sure boyunca.

Anakart OC icin b chipset oneririm. Anakartin VRM, MOSFET sogutmasi ve OC icin iyi bir tercih olacagini bilemem, OC'den anlamıyorum.

@The Prodigy.

Anakart OC icin b chipset oneririm. Anakartin VRM, MOSFET sogutmasi ve OC icin iyi bir tercih olacagini bilemem, OC'den anlamıyorum.

@The Prodigy.

OC yapamyacagim bu islemci zaten Turbo Boost 5.05 GHz. SMT kapatip 12'den 6 cekirdege indirip guc tasarrufu yapacağım all Core 5.05 GHz static yapacağım.

OC yapamyacagim bu islemci zaten Turbo Boost 5.05 GHz. SMT kapatip 12'den 6 cekirdege indirip guc tasarrufu yapacağım all Core 5.05 GHz static yapacağım.

A chipset oldugundan giris seviyedir. Ama islemcinin kendisi oyleyse ve zaten giris seviye AM5 islemci, problem olmaz sanki.

Emin olabilecek birini cagirabilir misin ben bilmiyorumda sistemi aldim iade ettim iade tamamlanmadi o yuzden tekrar alabilirim adamin biri cok kotu dedi anakart icim yandi iade ettim heyecandan.

Yani simdi OC ya da o tarz BIOS GHz, MHz voltaj falan filan bilemem ama stok ayarlarla giris seviye AM5 anakart, giris seviye AM5 islemci icin uygun yani.

Etiketledim onceki mesajlarimdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı