Sinerji Ryu sistem alınır mı?

Yani simdi OC ya da o tarz BIOS GHz, MHz voltaj falan filan bilemem ama stok ayarlarla giris seviye AM5 anakart, giris seviye AM5 islemci icin uygun yani.

Etiketledim onceki mesajlarimdan.

Sitesinde uyumlu gozukuyor fakat isinma sorunu yasamayalim 5 yil kullanacağım bir anda siyah ekran alip obaa anakart yandi vb veya 5.05 GHz hizinda calisamayip performans dususu vb.

OC yapamyacagim bu islemci zaten Turbo Boost 5.05 GHz. SMT kapatip 12'den 6 cekirdege indirip guc tasarrufu yapacağım all Core 5.05 GHz static yapacağım.
Bu hareketin sebebini öğrenebilir miyim?

Yani kimse bir kartın 5 sene gideceğini garanti veremez. Yarında obaa olabilirsin 3 sene sonra da. Bunu bir kere geç.

Isınma sorunu işlemcide oluşur. Soğutabilirsen sıkıntı olmaz.

Ama çekirdek sayısını sınırlamanın güncel oyunlarda sıkıntı çıkardığına denk geliyorum steam forumlarında.

Yani kimse bir kartın 5 sene gideceğini garanti veremez. Yarında obaa olabilirsin 3 sene sonra da. Bunu bir kere geç.

Ama çekirdek sayısını sınırlamanın güncel oyunlarda sıkıntı çıkardığına denk geliyorum Steam forumlarında.

Sorun o değil anakarttan bahsediyorum.

Ama çekirdek sayısını sınırlamanın güncel oyunlarda sıkıntı çıkardığına denk geliyorum Steam forumlarında.

Biraz okur musun söylediğin hiç bir şeyi ben sormadım sordugum soru bu sistem alınır mı? Ve anakart bu işlemcinin performansında azaltma yaratir mi çünkü VRM ve MOSFET soğutması yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı