Sinerji Sirius 3060 alınır mı?

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Konuyu kirleten arkadaşa ayrı bir teşekkür ederim.
Konu kapanırsa memnun olurum.
Hocam attığım sistem dışında Gaming Gen’de birden fazla sistem var onlara bakabilirsin fakat özelleştirme bulunmuyor.

Uzmanlık alanım laptop olsa da masaüstü konusunda da bilgim var. Hangi parçaların değişmesi gerektiğini de biliyordum. Akıl akıldan üstün diyerek konu açtım daha iyisi vardır diye.
Melih diye bir arkadaş geldi sağ olsun. Konuyu kirletti.
Tekrardan yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Anakartı ve kasayı değiştirin dedim bir okur musun anakartı bulamadım tamam.

Hem anakart hakkında bilgim yok diyorsun hem de diğer arkadaşlara bilmişlik taslıyorsun, bilmediğin konular hakkında yorum yapma, yapıyorsan da lafının arkasında dur kendinle çelişme ekran kartın tek başına fiyatının sistem kadar olması ise hem miningcileri biraz da olsa engellemek hem diğer parçaların stoklarını eritmek hem de oyunculara yardımcı olmak için bir satış stratejisi, yoksa koskoca Gaming gen TR sistem içine koyduğu ekran kartını neden kendi sitesinde aynı sistemin parasına satsın? Biraz kafanı çalıştır yapabiliyorsan. Haksız olduğun konularda da üste çıkmaya çalışma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı