Başlıkta da belirttiğim üzere, kardeşime dün gece siparişini verdiğimiz sistem hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyoruz. Kronik sorunlu parça var mı? Ya da bu fiyata kasası ufak olacak şekilde, monitör dahil başka tavsiyeniz var mı?
Evet sistemi aldım ancak dahaca hazırlanıyor yani sorunlu parça varsa hala değiştirebilme imkanım var. Bu yüzden foruma da sormak istedim.Zaten sistemi almışsınız.
Ranker kasalarla ilgili ben de herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Tuhaf bir şekilde resmi sitelerini bile bulamadım. Ama kasanın mini tower, PSU bölmesinin altta tünelli yapıda olması, temperli camlı olması ve tipi çok hoşuma gitti.Kasa iyi gözüküyor. 3100 TL fiyata baya iyi olmuş. Anakart A320 yerine B450 çipset olsa daha iyi olurmuş.
Ranker marka kasalar nasıl bilmiyorum.
Çok sıkıntı olursa üste de iki fan takarım. Olmadı havayı arkadan ve üstten alıp ön taraftan atacak şekilde ayarlarım. Ama benim teneke TX K3 kasam da bile ben ısınma sorunu yaşamadıysam hiçbir kasada yaşanmaz.Hava akışı pek iyi durmuyor kasanın, umarım problem yaratmaz.
Hayır yok. Yarin kargoya vereceklermiş.Var mı ekleme çıkarma? Tespit ettiğin bir uyumsuzluk?
Güle güle kullan. Bende akşam montaj yapacağım tüm parçalar geldi. İrtibatta olalım. Sıkıntı yaratan bir şey olursa.Hayır yok. Yarin kargoya vereceklermiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.