Konuda saçma sapan mesajlar doldu. Hala gidip inatla PowerBoost veya Gamepower ürünleri tavsiye ediliyor...
O sistemler arasında en iyi İnventus'taki. Şu saçma sapan sistemleri tavsiye edenlere aldırış etmeyiniz. PowerBoost veya Gamepower almak için en ufak neden yok.
Inventus iyidir ama Adata RAM'ler kaliteli değildir. Ben hem flash belleğini kullandım, memnun kalmadım, hem de RAM'ini kullandım, yine memnun kalmadım.
RAM, SSD ve Flash Bellek teknolojilerinde, öncelikle Micron markasını yani Crucial, sonra duruma göre, Kingston ürünlerini tercih ederim.
Ayrıca kasa da şahsen hoşuma gitmedi. ASUS kalitesine güvenirim ama kasa güzel değil.
Hıhı, aynen... Ömrüm kadar PC kullandın, Adata = A101, aynen. Kullanana kadar biraz da araştırsaydın keşke. Ne sorununu gördün diyorum, bir şey söyleyemiyorsun. Amaç marka kötülemek.
Sosyal'deki yaşını 120 girmenden senin ne kadar tecrübeli olduğunu fark edebiliyorum ve tartışmayı düşünmüyorum, saçma sapan dayanaksız savunmalarınız ile sizi baş başa bırakıyorum. @korkunc ivan
Sinerji Venom Intel Core i3 10105F 16GB 512GB M.2 SSD RX6500XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
TARS-G1650S/GIGABYTE GTX 1650 SUPER OC 4GB/AMD Ryzen 3 3100/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TARS-G1650S ITOPYA'da.