Sinerji Venom mu yoksa Elraenn Parva mı?

Konuda saçma sapan mesajlar doldu. Hala gidip inatla PowerBoost veya Gamepower ürünleri tavsiye ediliyor...

O sistemler arasında en iyi İnventus'taki. Şu saçma sapan sistemleri tavsiye edenlere aldırış etmeyiniz. PowerBoost veya Gamepower almak için en ufak neden yok.

Siz almayın o zaman. Bu, markanın kaliteli olduğunu değiştirmez.

Arkadaşın bütçesine göre bu var. Bu RAM'lerle ilgili sıkıntı yaşayan görmedim.

Ayrıca İnventus RAM'ler için ömür boyu garanti veriyor.

Inventus iyidir ama Adata RAM'ler kaliteli değildir. Ben hem flash belleğini kullandım, memnun kalmadım, hem de RAM'ini kullandım, yine memnun kalmadım.

RAM, SSD ve Flash Bellek teknolojilerinde, öncelikle Micron markasını yani Crucial, sonra duruma göre, Kingston ürünlerini tercih ederim.

Ayrıca kasa da şahsen hoşuma gitmedi. ASUS kalitesine güvenirim ama kasa güzel değil.

Adata RAM kullanıp nasıl memnun kalmadınız acaba? Sorun neydi? Sırf markayı kötülemek için söylenmiş bir yorum gibi geliyor. @korkunc ivan

Bilmediğiniz ürünler hakkında kötü yorum yapmak çok kolay.

Kasanın neresi kötü? Dolar olmuş 7.94, bu bütçede TD500 falan mı koyalım?

Adata RAM kullanıp nasıl memnun kalmadınız acaba? Sorun neydi? Sırf markayı kötülemek için söylenmiş bir yorum gibi geliyor. @korkunc ivan

Bilmediğiniz ürünler hakkında kötü yorum yapmak çok kolay.

Sizin belki ömrünüz kadar PC ve PC bileşeni kullandım. Merak etmeyin.. Hepsini biliyorum. Adata = A101 kalitesinde ürün işte.

Crucial varken esamesi bile okunmaz..

Hıhı, aynen... Ömrüm kadar PC kullandın, Adata = A101, aynen. Kullanana kadar biraz da araştırsaydın keşke. Ne sorununu gördün diyorum, bir şey söyleyemiyorsun. Amaç marka kötülemek.

Sosyal'deki yaşını 120 girmenden senin ne kadar tecrübeli olduğunu fark edebiliyorum ve tartışmayı düşünmüyorum, saçma sapan dayanaksız savunmalarınız ile sizi baş başa bırakıyorum. @korkunc ivan

Bilgisayar alacağım, 4 tane tercih arasında kararsız kaldım, sizce hangisi?
Sinerji "Pağırbosst" yüzünden gitti. Diğeri de "GeymPağır" yüzünden gitti. Diğeri zaten"SU630" dan gitti. Ee! Bu sistemler çöp😡.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı