Sinerji Venom sistem PSU seçimi

Benim attım sistem çok mu kötü
Monitör ekledim fark ettiyseniz. Ayrı olarak alın ne olacak ki? 5100 TL tutuyor 100 TL daha fazla ama daha güçlü bir sistem.

Abi 100TL peşinde değilim efsane cuma sonrası alıncak
O arada indirimler bitecek
Benim attım PC özelliklerine bakablirisiniz o kadar mı kötü

Efsane Cuma başladı bitiyor bile, eğer attığım sistemi alırsınız daha fazla depolama alanınız ve %50 daha güçlü bir GPU'nuz olacak.

1 hafta sonra 0 attın yerine başka yok mu?
Bir de aralarında ekran kartı fark var onun içinde Zotac GeForce GTX1650 AMP Core 4G Gaming 4 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı. Seçerim daha iyi depil mi Palit yerine

1 hafta sonra 0 attın yerine başka yok mu?
Bir de aralarında ekran kartı fark var onun içinde Zotac GeForce GTX1650 AMP Core 4G Gaming 4 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı. Seçerim daha iyi depil mi Palit yerine
Ekran kartında marka önemli değil içerisinde kullanılan GPU önemli. Sizin sistemde düz 1650 var benimkinde ise 1650 Super yani %50 daha performansı sizin attığınız sistemdeki karta göre.

Ekran kartında marka önemli değil içerisinde kullanılan GPU önemli. Sizin sistemde düz 1650 var benimkinde ise 1650 Super yani %50 daha performansı sizin attığınız sistemdeki karta göre.

Yaw abicim bu indirim sonrası fiyatı yine aynı olacak o 7K bile vurur

Canınız nasıl isterse öyle yapın o halde. Anladım ben sizi beni dinlemeye niyetiniz yok.

Dinleme ile alakası yok 1'ya 2 hafta sonra indirimler kalacaksa tamam

Abi işlemciyi Ryzen 3 3100 yükseltim olur mu?
abi benim attım sistem power değiştirsem daha iyi olmazm ı çünkü gtx750 ti eski
@CarryAntenım benim attığım sistem Power beni 2 3 sene idare edemez mi? PUBG CS:GO Valorant ETS 2

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı