Sinerji Viserion sistem alınır mı?

Yav kardeşim 40 bin TL'ye 4070 Super alıp geri parçaları leş gibi aldıktan sonra var mı bir anlamı o kartın. Yok abicim yok. 16 GB RAM alıp 1 sene sonra çıkan oyunlarda RAM yetmediği için FPS droplar yemek SSD DRAM'siz dandik bir model olduğu ve anakartın yetmediği için gidip bir daha sonradan bunlara para harcamaya değer mi 7-8 bin TL. Ayrıca takmışınız ağzınıza DLSS+FG yav kaç oyunda var FG anlat bana kaç oyunda.

Ubisoft Frame Generation ile çıkarıyor mu oyunları veya EA. Birkaç tane teknoloji demosu oyun ve Sony'nin çıkardığı oyun dışında oyunda yok FG.

40k 4070Super mi? Nerede hocam ben 24K ya aldım ekran kartımı 40k demişsiniz, bu kadar fanboyluğa gerek yok lütfen yapmayın şaka gibisiniz, artı olarak bir şey eklemek istiyorum 7800XT 16 GB VRAM´e sahip dahi olsa fark etmeyecek, zaten 2K performansı 4070Super ile hemen hemen aynı dahi olsa, FSR maalesef bayağı kötü çalışıyor ama FSR´a kıyasla DLSS ve FG çok çok daha iyi çalışıyor, bundan 2 yıl sonra 7800XT 2k sunamazken NVIDIA sunabilecek, neden 2 yıl sonra değiştirmek zorunda kalacağım bir ekran kartını alayım ki.

40k 4070Super mi? Nerede hocam ben 24K ya aldım ekran kartımı 40k demişsiniz, bu kadar fanboyluğa gerek yok lütfen yapmayın şaka gibisiniz, artı olarak bir şey eklemek istiyorum 7800XT 16 GB VRAM´e sahip dahi olsa fark etmeyecek, zaten 2K performansı 4070Super ile hemen hemen aynı dahi olsa, FSR maalesef bayağı kötü çalışıyor ama FSR´a kıyasla DLSS ve FG çok çok daha iyi çalışıyor, bundan 2 yıl sonra 7800XT 2k sunamazken NVIDIA sunabilecek, neden 2 yıl sonra değiştirmek zorunda kalacağım bir ekran kartını alayım ki.
Dostum adam sistem alacak.

40K'ya en ucuz 4070 super sistemlerin parçalarına bak anlarsın.

İş sadece ekran kartında bitmiyor onu anlatmaya çalaışıyorum.

Dostum adam sistem alacak.

40K'ya en ucuz 4070 Super sistemlerin parçalarına bak anlarsın.

İş sadece ekran kartında bitmiyor onu anlatmaya çalaışıyorum.

Kardeşim diğer basit parçalar zamanla değiştirilebilir m2.SSD veya RAM gibi ancak ekran kartını öyle sürekli değiştirmek olmuyor.

Kardeşim diğer basit parçalar zamanla değiştirilebilir m2.SSD veya RAM gibi ancak ekran kartını öyle sürekli değiştirmek olmuyor.
O basit parça dediğin ram ve ssd şuan adam akıllı almaya kalksan 9 bin TL yapıyor farkındasın dimi ?

Sadece ram ssd. Üstüne anakarttan bahsetmiyorum bak.

1717493291032.png

Mesela o basit parça dediğin ama adam akıllısını almak en az 4500TL olan ram varya şuan. Senin 4070 super de 5200MHZ CL40 koydurduğun ve benim koyduğum ram arasındaki avarage performans ve FPS etkisine bak. 10 FPS fark ediyor sadece ram.

O basit parça dediğin RAM ve SSD şu an adamakıllı almaya kalksan 9 bin TL yapıyor farkındasın değil mi?

Sadece RAM SSD. Üstüne anakarttan bahsetmiyorum bak.

Dostum onlar fps´ne ekran kartı kadar etkileri yok neden anlamıyorsun, tamam kardeşim ben seninle tartışmayacağım fanboyluğun seni tamamen sarmış durumda.

Sen 4070 super aldın diye o kartın tüm performansını almayacaksın adam da yapboz yapmıyor sistem topluyor biri sistem alınca uzun yıllar kafası rahat olsun ister. Sen para veren adama hmmm sonra şunu sonra bunu değiştirrisin diye gidemezsin çünkü adamın parası olacakmı olmayacak mı bilmiyosun.

Dostum onlar fps´ne ekran kartı kadar etkileri yok neden anlamıyorsun, tamam kardeşim ben seninle tartışmayacağım fanboyluğun seni tamamen sarmış durumda.
Ağır konuşurdum normalde de neyse fanboy olsam kendim Nvidia kart kullanmam kardeşim sen merak etme.

1717493500438.png

Değiştirmesin parçaları, parçaları rezalet değil ki siz marka bilmediğinizden dolayı ona kötü buna kötü diyorsunuz kafanızda ASUS gibi markalar var sadece.
Asus gibi markalar olsa önerdiğim parçalar arasında deepcool falan olmazdı. Ben deepcool sistem dizerken millet deepcool ne ya ığğ yapıyodu.

Veya paso marka gitseydim adama vento kasa bitfenix sıvı soğutma da takmazdım.

Veya paso marka gitseydim adama powercolor marka ekran kartı da önermezdim. Sadece ekran kartı ve FG'yi milletten ve youtube'dan duymuş insanlar gelip bu forumda kafa yarıştırıyor benimle ya çıldırıyorum.

Bu özelleştirmeleri yaparak al SSD olarak şimdilik idare edersin zaten anakartta 2 slot olduğu için sonradan bir tane daha M.2 SSD takarsın. 44K tutuyor. RAM'den iki tane seç.
Monitör olarak 2K tercih edebilirsin eğer bütçen el veriyorsa.
Klavye ve mouse hakkında fazla bilgili değilim o yüzden onu başka arkadaşlara bırakıyorum.

Bu özelleştirmeleri yaparak al SSD olarak şimdilik idare edersin zaten anakartta 2 slot olduğu için sonradan bir tane daha M.2 SSD takarsın. 44K tutuyor.
Monitör olarak 2K tercih edebilirsin eğer bütçen el veriyorsa.
Klavye ve mouse hakkında fazla bilgili değilim o yüzden onu başka arkadaşlara bırakıyorum.
Bu olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı