Yav kardeşim 40 bin TL'ye 4070 Super alıp geri parçaları leş gibi aldıktan sonra var mı bir anlamı o kartın. Yok abicim yok. 16 GB RAM alıp 1 sene sonra çıkan oyunlarda RAM yetmediği için FPS droplar yemek SSD DRAM'siz dandik bir model olduğu ve anakartın yetmediği için gidip bir daha sonradan bunlara para harcamaya değer mi 7-8 bin TL. Ayrıca takmışınız ağzınıza DLSS+FG yav kaç oyunda var FG anlat bana kaç oyunda.
Ubisoft Frame Generation ile çıkarıyor mu oyunları veya EA. Birkaç tane teknoloji demosu oyun ve Sony'nin çıkardığı oyun dışında oyunda yok FG.
Dostum adam sistem alacak.40k 4070Super mi? Nerede hocam ben 24K ya aldım ekran kartımı 40k demişsiniz, bu kadar fanboyluğa gerek yok lütfen yapmayın şaka gibisiniz, artı olarak bir şey eklemek istiyorum 7800XT 16 GB VRAM´e sahip dahi olsa fark etmeyecek, zaten 2K performansı 4070Super ile hemen hemen aynı dahi olsa, FSR maalesef bayağı kötü çalışıyor ama FSR´a kıyasla DLSS ve FG çok çok daha iyi çalışıyor, bundan 2 yıl sonra 7800XT 2k sunamazken NVIDIA sunabilecek, neden 2 yıl sonra değiştirmek zorunda kalacağım bir ekran kartını alayım ki.
Dostum adam sistem alacak.
40K'ya en ucuz 4070 Super sistemlerin parçalarına bak anlarsın.
İş sadece ekran kartında bitmiyor onu anlatmaya çalaışıyorum.
O basit parça dediğin ram ve ssd şuan adam akıllı almaya kalksan 9 bin TL yapıyor farkındasın dimi ?Kardeşim diğer basit parçalar zamanla değiştirilebilir m2.SSD veya RAM gibi ancak ekran kartını öyle sürekli değiştirmek olmuyor.
O basit parça dediğin RAM ve SSD şu an adamakıllı almaya kalksan 9 bin TL yapıyor farkındasın değil mi?
Sadece RAM SSD. Üstüne anakarttan bahsetmiyorum bak.
Ağır konuşurdum normalde de neyse fanboy olsam kendim Nvidia kart kullanmam kardeşim sen merak etme.Dostum onlar fps´ne ekran kartı kadar etkileri yok neden anlamıyorsun, tamam kardeşim ben seninle tartışmayacağım fanboyluğun seni tamamen sarmış durumda.
Asus gibi markalar olsa önerdiğim parçalar arasında deepcool falan olmazdı. Ben deepcool sistem dizerken millet deepcool ne ya ığğ yapıyodu.Değiştirmesin parçaları, parçaları rezalet değil ki siz marka bilmediğinizden dolayı ona kötü buna kötü diyorsunuz kafanızda ASUS gibi markalar var sadece.
Bu olabilir.VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr ASUS Prime B650M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart
AMD B650 Micro-ATX anakart, DDR5, PCIe 5.0 M.2, 2.5Gb Ethernet, HDMI™, VGA, arka panel USB 3.2 Gen 2, ön panel USB 3.2 Gen 1 Type-C®www.gaming.gen.tr Bu özelleştirmeleri yaparak al SSD olarak şimdilik idare edersin zaten anakartta 2 slot olduğu için sonradan bir tane daha M.2 SSD takarsın. 44K tutuyor.XPG Lancer RGB 16GB (1x16GB) 5600MHz CL36 DDR5 Ram (AX5U5600C3616G-CLARBK)
Oyun belleğinde yeni hız kriteri Özelleştirilebilir RGB aydınlatma Entegre Güç Yönetim Devresi (PMIC)www.gaming.gen.tr
Monitör olarak 2K tercih edebilirsin eğer bütçen el veriyorsa.AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klavye ve mouse hakkında fazla bilgili değilim o yüzden onu başka arkadaşlara bırakıyorum.