Sinerji Vok Gaming V5 vs VTN.SİST.KRN.6

Yer
Üsküdar/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Vatan'daki sistemde anakartı MSI B450M-A Pro II, RAM'i Corsair vengeance, SSD'yi de MSI Spatium, kasayı da MSI MAG Force yapınca 23.677TL tutuyor.
Sinerji'dekinde ekran kartı 3 fanlı fakat kasa ve ekran kartı değiştiremiyorum, değiştirirsem çok fazla vermek gerekiyor ve böyle 23.353TL tutuyor.

Sizce hangisini almalıyım?

Not: Muhtemelen ikisinde de 1-2K daha verip veya başka bir yerden indirimle 32 GB RAM takacağım.

Ben sistemimi vatandan toplamıştım vatanı arayıp istediğim sistemi sordum mağazamıza gelirseniz ücretsiz montajını yapıp teslim ederiz dediler öyle de oldu. Kablolamayı vs çok iyi yapmışlardı vatanı tavsiye ederim.

Vatandaki parça yükseltmesi bayağı hoş ve daha kaliteli parçalar var ekran kartı da zotaca yükseltilebilir sinerjidekinin 3 fanlı olmasının çok bir albenisi yok bence diğer parçaları yükseltmek daha mantıklı.

Vatandaki parça yükseltmesi bayağı hoş ve daha kaliteli parçalar var ekran kartı da zotaca yükseltilebilir sinerjidekinin 3 fanlı olmasının çok bir albenisi yok bence diğer parçaları yükseltmek daha mantıklı.
@erhand2424
Vatan'da SSD'yi Kioxia 1TB Exceria, Kasayı MSI Mesh kasa, RAM'i Corsair LPX yapmayı düşünüyorum.
Anakart için hangisini önerirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı