Bekleyin! Çünkü Türkiye'de Dolar yine arttı ve artmaya devam ediyor. Ve GTX970'den ucuz olması imkansızın bir tık gerisinde! Belki aynı fiyat olabilir ,çok aşırı düşük bir ihtimal, fakat GTX970'den ucuz olması beklenemez! Yani sadece KDV falan vergiler yok, devletin saklayarak kendi cebine indireceği bir sürü vergi daha var.
DSR nedir söyleyebilir misiniz? Ve tamam bu monitör ile CS:GO, LoL vs. gibi oyunlar oynarım zaten alışık olduğum bir çözünürlükte. Fakat 1920x1080p oynamak daha zevkli sanırsam. Sistem toplayıp eski monitörle oynamak biraz garip geliyor açıkçası. Ama güçlü bir bilgisayarda istiyorum. Eğer güçlü bilgisayar toplarsam monitörü en az 6 ay -12 aya kadar çıkabilir- içerisinde yeniden para toplayıp alabilirim. Nereden buna varıyorsun dersenizde. Ben 6-7 ayda 600 TL topladım. Bu kadar para toplayabilmemin sebebi ise okula, kursa giderken günde toplam 5 TL alıp bunun 1-1,5 TL'sini kumbarama atmamdı. Şimdi yaz geliyor ve para alamayacağım yani ne yapmalıyım. Ancak Eylül'de para toplamaya başlayabilirim.