Sinerji vs İtopya

zMathes

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, bu hafta bilgisayar alacağım ve hangi mağazadan alacağımı karar veremedim. Güvenilirlik konusunda sizce hangi mağaza daha güvenilir?

Öncelikle herkese merhaba, bu hafta bilgisayar alacağım ve hangi mağazadan alacağımı karar veremedim. Güvenilirlik konusunda sizce hangi mağaza daha güvenilir?

Sinerji tarafını bilmiyorum ama 2023 Haziran'da İtopya aracılığı ile Technopat two-Win sistem aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Fatura kargoya verilmeden kesildiği için bedava oyun alamadım sadece zaman dolmuştu.

Garanti sonrası bile destek istiyorsan İnventus'u tek geçerim. Eski, köklü bir firma ve işlerine hakimler. Kendi kendine sorunlu parçayı anlayıp onu garantiye yollayacak kadar bilgi veya zamanınız yoksa İnventus gibi satış platformlarını tavsiye ederim.
İnventus'un tek kusuru hazır sistem veya sitede toplanan PC siparişleri biraz gecikebilir. Kendi bilgisayarımı toplamam 7 saat civarı sürmüştü. Videolardaki gibi ayaküstü yapılmıyor.

Mağazadan ziyade sistemin F/P oranına dikkat edin, Gaming Gen TR, İtopya, ince hesap, Sinerji hiç fark etmez hepsinin satış sonrası desteği kötü. Türkiye şartları yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı