İtopya vs Sinerji

Sinerji bilgisayarın bir alt mahallesinde ikamet etmekteyim. Komşu diye pc toplattım fakat işlemcimin boşta ısı değerlerinin yüksek olduğunu fark ettim corsair h100i v2 kullanmama rağmen. Corsair'in yazılımındfan sıvı soğutmayı kontrol ettim çalışıyo gözükmekteydi. Bende elektronik tamirden anladığım için pompa motorunun içini açtım. Açtığımda motor kontrol ünitesinin motora giden kılcal telin kopuk olduğunu gördüm yani bozuk ürün satmışlar. Pompanın içini açmadan fark edebilinecek bir hata değil, sistem üzerinden kontrolde sensörler çalışıyo göstermekteydi. Onarılması imkansız olduğu için sinerjinin vurdumduymaz tavırlarıyla uğraşmamak için bende başka bir marka sıvı soğutma aldım. Kuzenime de ekran kartı almıştım asus 1050ti kart 1 ay sonra bozuldu 2 ay değişim için uğraştık. Kesinlikle sinerjiyi de itopyayı da önermiyorum. Vatan bilgisayar içlerinde daha iyi. Fiyat bu firmalara göre biraz pahalı olsa da bişey olduğunda muhattap bulabiliyosun ve adamların kafasına vurabiliyosun aldığın ürünü..

AOC marka monitör alacaktım. Ölü piksel şikayeti çok olan bir üründü. İki site arasında kaldım. Sinerji daha samimi geldi değişim, iade gibi konularda net ve fazla kolaylık sağlıyorlardı. Siparişimi öğleden sonra 3-4 gibi verdim açıklamada yarın kargoda yazıyordu. Akşam 6’ya doğru mail geldi ürün yola çıkmış bile :) Tek eksisi 1.800 TL’lik alışverişe kargo ücreti almalarıydı bence. Şuanlık deneyimim böyle bakalım.

AOC marka monitör alacaktım. Ölü piksel şikayeti çok olan bir üründü. İki site arasında kaldım. Sinerji daha samimi geldi değişim, iade gibi konularda net ve fazla kolaylık sağlıyorlardı. Siparişimi öğleden sonra 3-4 gibi verdim açıklamada yarın kargoda yazıyordu. Akşam 6’ya doğru mail geldi ürün yola çıkmış bile :) Tek eksisi 1.800 TL’lik alışverişe kargo ücreti almalarıydı bence. Şuanlık deneyimim böyle bakalım.
Kargo paralarını ayrıca almaları çok iyi bence. Diğer firmalar kargoyu ücretsiz gösterip kafadan 30-40 TL fiyat çekiyorlar. i5 9400F'i kargo dahil en ucuz o siteden almıştım. İstanbul'dan Konya'ya yaklaşık 20 saatte gelmişti(kara cuma zamanıydı bide).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı