- Makaleler
- 8
Hayatta batmazlar, oradan alışveriş yapan çok insan var.Yakında İtopya da batacaktır zaten fazla bir ömrü kaldığı zannetmiyorum kendileri ediyorlar kendileri buluyorlar.
Hayatta batmazlar, oradan alışveriş yapan çok insan var.Yakında İtopya da batacaktır zaten fazla bir ömrü kaldığı zannetmiyorum kendileri ediyorlar kendileri buluyorlar.
Kardeş zaten şu an onlar sayesinde zorla ayakta duruyor ve hiç bir zaman da kesin konuşma biz bu zamana kadar ünlü ve adını duyurmuş ne batan teknoloji mağazaları gördük bir bilsenHayatta batmazlar, oradan alışveriş yapan çok insan var.
Kargo paralarını ayrıca almaları çok iyi bence. Diğer firmalar kargoyu ücretsiz gösterip kafadan 30-40 TL fiyat çekiyorlar. i5 9400F'i kargo dahil en ucuz o siteden almıştım. İstanbul'dan Konya'ya yaklaşık 20 saatte gelmişti(kara cuma zamanıydı bide).AOC marka monitör alacaktım. Ölü piksel şikayeti çok olan bir üründü. İki site arasında kaldım. Sinerji daha samimi geldi değişim, iade gibi konularda net ve fazla kolaylık sağlıyorlardı. Siparişimi öğleden sonra 3-4 gibi verdim açıklamada yarın kargoda yazıyordu. Akşam 6’ya doğru mail geldi ürün yola çıkmış bileTek eksisi 1.800 TL’lik alışverişe kargo ücreti almalarıydı bence. Şuanlık deneyimim böyle bakalım.
Arkadaşlar bilgisayar dizmek için hangisini öneriyorsunuz?
Kanka ben sinerjiden beyaz ekran kartı aldım 4060 hiç sorun yaşamadım canavar gibi tereddüt etme sinerji evin gibi olsun yaniArkadaşlar bilgisayar dizmek için hangisini öneriyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.