Talip Akdoğan
Decapat
Arkadaşlar selam sinerji Warmachine aldım B450M-K ve Kingston M.2 SSD yaparak aldım iyi midir sizce pişman olmam değil mi?
Güç kaynağından şüpheliyim. Güç kaynağı kaliteli ise pişman olmazsınız fakat daha iyisi toplanabilirdi.Arkadaşlar selam sinerji Warmachine aldım B450M-K ve Kingston M.2 SSD yaparak aldım iyi midir sizce pişman olmam değil mi?
Rezalet denemez, RX 580 ve Ryzen 3 3100 iyi bir ikili. Adana RX 550 sistem almış muamelesi yapmayın.Rezalet.
O fiyata 10100F, 1650S alınabilirdi.
Rezalet denemez, RX 580 ve Ryzen 3 3100 iyi bir ikili. Adana RX 550 sistem almış muamelesi yapmayın.![]()
Sesli güldüm Vallahi. O kadar komik ki düzeltme bile yapmayacağım. Yazarken bile gülüyorum.Urfa RX 550 aldığı için muamele yaptım. Şaka bir yana gereksiz pahalı bir sistem.
Power Boost Un 80+ 650w psu su yer alıyorPSU olarak sistemde ne var acaba? Umarım kaliteli bir şeydir.
Çok Pardon sistemde Sharkon un 650w 80+ psu su varmışPSU olarak sistemde ne var acaba? Umarım kaliteli bir şeydir.
Vasatın iyisi denir ancak o güç kaynağına.Power Boost Un 80+ 650w psu su yer alıyor
Çok Pardon sistemde Sharkon un 650w 80+ psu su varmış
Vasatın iyisi denir ancak o güç kaynağına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.