Sinerji Warmachine nasıldır?

Bu PSU'yu bende 4 ay kullandım fiyat performans diyebiliriz. Genel de bu PSU koruma eksikliğinden ve eski ünite kullandığı için tavsiye edilmez. Fakat kullanıpta memnun kalmadım diyeni de şahsen ben görmedim. Power Boost ve benzeri dandik PSU'larda çok patladı bozuldu konuları oluyor. Ama sharkon da bu model dahil böyle bir konu görmedim. Benim kullanırken rahatsız oldugum konu kabloları çok kısaydı.
Patlamaması onu alınabilir yapmaz ki.

Patlamaması onu alınabilir yapmaz ki.

Benim cümlemde böyle bir şey yazmıyor. Ben ürünün fiyat performans oldugunu söylüyorum kullanan kişilerin şikayetci olmadığını söylüyorum evet ürünün eksik 1 koruması oldugunu ve eski ünite kullandığını bende biliyorum. Fakat kullanmış birisi olarak fiyatının hakkını kesinlikle veriyor.

Benim cümlemde böyle bir şey yazmıyor. Ben ürünün fiyat performans oldugunu söylüyorum kullanan kişilerin şikayetci olmadığını söylüyorum evet ürünün eksik 1 koruması oldugunu ve eski ünite kullandığını bende biliyorum. Fakat kullanmış birisi olarak fiyatının hakkını kesinlikle veriyor.
Yazmıyor ama o anlamı kullanıyorsunuz işte. Dediğim gibi vasatın iyisi bir PSU. Fakat fiyat performans denemez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı