emreonbasi16
Hectopat
Sinerji Wolf Ryzen 5 3500X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6600XT [Gaming PC] Bu sistem sizce alınır mı? İnternette ekran kartı testlerini göremedim.
Maddi durumunuz iyi değilse APU sistem alın.
Sinerji Wolf Ryzen 5 3500X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6600XT [Gaming PC] Bu sistem sizce alınır mı? İnternette ekran kartı testlerini göremedim.
Eki Görüntüle 1134848Eki Görüntüle 1134843
Eki Görüntüle 1134846
Herhangi bir sıkıntı çıkartmıyorlar mı?Test göremediyseniz kendiniz 2-3 oyun yükleyip öyle test edin zaten aldıktan 7 güne kadar iade edebiliyorsunuz.
Yeni bir kart olduğu için güvenemiyorum. Ben de şu an AMD kullanıyorum ara sıra sürücü zaman aşımı hatası alıyorum. Bazen 2 3 hafta hiç vermiyor. O yüzden AMD'den bir tık çekiniyorum.Trolsünüz sanırım, gayet güzeldir RX 6600XT 3060'dan daha performanslı.
Herhangi bir sıkıntı çıkartmıyorlar mı?
Yeni bir kart olduğu için güvenemiyorum. Ben de şu an AMD kullanıyorum ara sıra sürücü zaman aşımı hatası alıyorum. Bazen 2 3 hafta hiç vermiyor. O yüzden AMD'den bir tık çekiniyorum.
Maddi durumunuz iyi değilse APU sistem alın.
Anladım. Peki sırf DLSS, Rtx teknolojisi için Nvidia alınmalı mı? 3060 ile bu kart arasında çok kararsız kaldım açıkcası. Şu an oynadığım sadece Valorant arada başka şeyler giriyorum. Çok para vermek istemiyorum ama almışken de iyi olsun istiyorum.Bu yeni bir kart eğer sorunlar olsa bile düzeltilir ayrıca 6000 serisi sorunsuz diye duydum.
Anladım. Peki sırf DLSS, RTX teknolojisi için NVIDIA alınmalı mı? 3060 ile bu kart arasında çok kararsız kaldım açıkçası. Şu an oynadığım sadece Valorant arada başka şeyler giriyorum. Çok para vermek istemiyorum ama almışken de iyi olsun istiyorum.
Oyunlarda aşırı bir fark yok. Ama sistem gayet uygun gözüküyor, alınabilir.Trolsünüz sanırım, gayet güzeldir RX 6600XT 3060'dan daha performanslı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.