Sinerji'de iade yapılır mı?

ilkay kalfa

Decapat
Katılım
29 Temmuz 2023
Mesajlar
794
Çözümler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, Royale kludge R65 almıştım fakat İngilizce klavye almışım bunu iade etmek istiyorum. Herhangi bir sorun çıkartırlar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üründe fiziksel bir hasar yoksa çok kolay yardımcı oluyor müşteri hizmetleri.
 
Ben dün iade için Royal Kludge M75 yolladım ışıkları sadece süs olduğu için ne tuşlar görünüyor ne aydınlatıyor. Işık geçiren keycaps de taktım denemek için yok güney cephe dedikleri şeymiş oda aydınlatmıyor.

Sitesinden iade formu düzenledim güzelce topladım kutusuna fotolarını yükledim forma nedenini yazdım yolladım 1 gün sonra mail geldi ürünü iyice paketleyip güvenli Sürat Kargo anlaşmalı kod ile yollayın diye dün yolladım bugün ulaşmış bende maile cevap yazdım ürünü yolladım size ulaşmış diye daha sonra iade işlemleri başlatıldı diye mail dönmüşler. Bir sıkıntı yok. Şu ana kadar.

Bir de ürünü kapatmadan önce içine iade ile ilgili sebebi yazan bir kağıt yazın koyun dediler beyaz kağıda sorunu tekrar yazıp içine koyup öyle paketledim.
 
Hocam peki paket durumunda ne işaretlemeliyim kutu zaten daha önceden açılmıştı yani üzerinde herhangi bir bant jelatin falan yoktu hangisini işaretlemeliyim.
 
Hocam peki paket durumunda ne işaretlemeliyim kutu zaten daha önceden açılmıştı yani üzerinde herhangi bir bant jelatin falan yoktu hangisini işaretlemeliyim.

Açtık kullandım yazdım tabii zaten kullanmadan görmem imkansız. Benim kutu sıfır dı açılışta yırtılması gereken bir şeyi yoktu zaten.
 
Teşekkürler hocam formu yolladım inşallah sorun çıkmazda hallederiz bu işi.
 
Hocam hala bir geri dönüş yapılmadı ama.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı