Sinerji'de Siparişin Gözükmemesi

Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün gece saat 22 sularında bir sistem toplayıp sinerji bilgisayardan siparişimi verdim. Hesaptan para çekildi siparişiniz alındı dedi ancak o esnada ekran görüntüsü almayı unuttum maalesef sipariş numarası vs. yazanı. Üyeliğim üzerinden satın almayı gerçekleştirdim. Ancak sanırım siparişim hesap üzerinden verilmemiş çünkü kayıtlı bir adres de gözükmüyor siparişler listemde sipariş de. Maile mail de gelmemiş. Bu hafta sonu olduğu için normal midir? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki adresin girilmemiş olması da normal mi yani diğer sitelerde olduğu gibi üye olmadan siparişi tamamlamış olma ihtimalim var mı?

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki adresin girilmemiş olması da normal mi yani diğer sitelerde olduğu gibi üye olmadan siparişi tamamlamış olma ihtimalim var mı?

Üye olmadan da tamamlasanız sipariş verirken girdiğiniz adrese sipariş tanımlanacaktır. Işlemleri başlamıştır bile. Pazartesi günü arayıp vereceğiniz maile fatura yollamalarını talep edebilirsiniz şayet üyelik açmadan sipariş verdiyseniz. Aynı şeyi Inventus'tan ekran kartı alırken yaşadım. Üyelik açmadan sipariş verdim. Fatura mailime geldi ertesi gün. Ürün de birkaç gün içinde ulaştı elime.

Teşekkür ederim son bir soru sormak istiyorum ilk kez bilgisayar topladığım için biraz bilgisiz ve heyecanlıyım. Montajlama kısmını videolar ile yapabileceğimi düşünüyorum fakat gereken her türlü kablo anakart ve psu içerisinde geliyor mudur?

Teşekkür ederim son bir soru sormak istiyorum ilk kez bilgisayar topladığım için biraz bilgisiz ve heyecanlıyım. Montajlama kısmını videolar ile yapabileceğimi düşünüyorum fakat gereken her türlü kablo anakart ve psu içerisinde geliyor mudur?
Evet geliyor. Ekstra bir kabloya gerek yok. SSD için SATA kablosu gerek sadece. O da anakart ile geliyor. LED ve güç tuşları için de kasadaki kabloları anakarta takıyorsunuz.

Hocam konunun üstünde bayağı zaman geçmiş ama bende dün Sinerji'den hazır sistem sipariş ettim bende de aynı şekilde para çekilmiş ama sipariş bölümünde gözükmüyor ve herhangi bir mail gelmedi sizin elinize ürün sorunsuz bir şekilde ulaştımı cevap verirseniz sevinirim.

Hocam ben de dün 20:43 de sipariş verdim. Para çekildi görünüyor fakat ne mail geldi ne sms. Siparişlerim kısmında sa gözükmüyor. Dekontum da var elimde. Sizin süreciniz nasıl işledi acaba?

Hocam ben de dün 20:43 de sipariş verdim. Para çekildi görünüyor fakat ne mail geldi ne sms. Siparişlerim kısmında sa gözükmüyor. Dekontum da var elimde. Sizin süreciniz nasıl işledi acaba?
Hocam bendede aynı durum oldu sipariş verdim fakat ne SMS ne de mail geldi ama merak etme bankalar arası Bi sıkıntıymış mail yolla düzeltiyorlar sıkıntısız geliyor sistem

Technopat Haberler

Geri
Yukarı