Sinerji'den alınan monitörün kutusu açık geldi

wunderkid

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
philips evnia
Merhaba, 2 Aralık tarihinde aldığım Philips Evnia 2K monitör açık kutu/ güvenlik bandrolü kesilmiş şekilde geldi. Dün değişim talebi oluşturup kargoladım. İçindeki kablo poşetleri vs. açmadım. Yasal olarak ne yapmam- ne beklemem gerekir? Sinerji'den ürün satın alan benzer problemleri yaşayanlar veya süreç hakkında bilgi sahibi biri var mı?

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-12-03 saat 13.14.44_5367a424.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-12-03 saat 13.14.44_5367a424.jpg
    287,7 KB · Görüntüleme: 39
  • WhatsApp Görsel 2025-12-03 saat 17.40.10_0b10b6a2.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-12-03 saat 17.40.10_0b10b6a2.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 37
Sinerji'den bayağı bir şeyler almıştım zamanında böyle bir şey yaşamamıştım. Kargocular açmış olabilir. Yenisini gönderirler diye düşünüyorum siz zaten talep oluşturup kargolatmışsınız.

Kendi monitörümü de sinerjiden aldım. Kutusunda büyük bir delik vardı. Sürat kargodaki çalışan bu ürün için iade formu gibi bir şey hazırladık sorun olursa getirin iade edelim dedi. Kontrol ettim monitör sağlam çalışıyor. İade etmedim. Sizde önce kontrol etseydiniz ürünü sağlam mı değil mi. Bir bant açık diye geri mi gönderilir.

Merhaba, 2 Aralık tarihinde aldığım Philips Evnia 2K monitör açık kutu/ güvenlik bandrolü kesilmiş şekilde geldi. Dün değişim talebi oluşturup kargoladım. İçindeki kablo poşetleri vs. açmadım. Yasal olarak ne yapmam- ne beklemem gerekir? Sinerji'den ürün satın alan benzer problemleri yaşayanlar veya süreç hakkında bilgi sahibi biri var mı?

Teşekkürler.

Bir baksaydınız … Bant kesik ya da sağlam, üründe sorun yoksa ne fark eder? Değişim sonrası gelende de şansınıza ölü piksel çıkar, toplam 1 ay monitör beklersiniz artık.

İletişime geçtim hocam, konuştuğum hanımefendi ölü pixel testine dair bir şey söylemedi eğer ki böyle bir durum varsa söylenmesi gerek. Ürünü açın kurun bir sorun olursa 14 gün cayma hakkınız var dedi fakat Şikayetvar'da bazı ürünlerde kutu açıldı diye iade almadıklarına dair şikayetler mevcut.

Bir baksaydınız … bant kesik ya da sağlam, üründe sorun yoksa ne fark eder? Değişim sonrası gelende de şansınıza ölü piksel çıkar, toplam 1 ay monitör beklersiniz artık.

Kendi monitörümü de Sinerji'den aldım. Kutusunda büyük bir delik vardı. Sürat Kargo'daki çalışan bu ürün için iade formu gibi bir şey hazırladık sorun olursa getirin iade edelim dedi. Kontrol ettim monitör sağlam çalışıyor. İade etmedim. Sizde önce kontrol etseydiniz ürünü sağlam mı değil mi? Bir bant açık diye geri mi gönderilir?

Arkadaşlar test içinse bunun söylenmesi gerek, o kadar para döktükten sonra açık kutu gelecekse sıfır almanın ne anlamı var gider sarı siteden alırım. Ölü pixel zaten şans işi çıkarsa onunda diyaloğunu kuracağız mecbur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı