Sinerji'den alınan sistem durmadan bozuluyor

thebeige

Yoctopat
Daha fazla  
Sinerji'den aldigim hazir sistemin surekli bozulup geri tamire gitmesi.
Aldigim hazir sistemde bir uyumsuzlul var da ondan dolayi mi surekli tamire gidiyor anlamadim.
PC ilk geldigi gun kapandi ve acilmadi bir daha. Power da bozukluk var deyip 2hafta sonra geri gonderdiler.
PC geldikten sonra ya kendisini kitleyip reset atiyor ya da benim elle resetlemem gerekiyor.
Yeniden paketleyip geri gonderdim. 25 is gunune kadar tamamlanip geri gondereceklerini soylediler. İşim gücüm var göndermeniz lazim bu kadar bekleyemem dedim, utanmadan bu sizin probleminiz diye de cevap aldim telefonda.

Sizden ricam bu hazir sistemde parcalarin yetersizligi ya da bir uyumsuzlugu var midir? Bilgili olan dostlardan bana bilgi verebilecek var midir?

Dosya Ekleri

• IMG_9930.jpeg
    IMG_9930.jpeg
    185,7 KB · Görüntüleme: 52
Sinerji'den aldigim hazir sistemin surekli bozulup geri tamire gitmesi.
Aldigim hazir sistemde bir uyumsuzlul var da ondan dolayi mi surekli tamire gidiyor anlamadim.
PC ilk geldigi gun kapandi ve acilmadi bir daha. Power da bozukluk var deyip 2hafta sonra geri gonderdiler.
PC geldikten sonra ya kendisini kitleyip reset atiyor ya da benim elle resetlemem gerekiyor.
Yeniden paketleyip geri gonderdim. 25 is gunune kadar tamamlanip geri gondereceklerini soylediler. İşim gücüm var göndermeniz lazim bu kadar bekleyemem dedim, utanmadan bu sizin probleminiz diye de cevap aldim telefonda.

Sizden ricam bu hazir sistemde parcalarin yetersizligi ya da bir uyumsuzlugu var midir? Bilgili olan dostlardan bana bilgi verebilecek var midir?

Hocam bende de aynı sistem var ben hiç böyle sorunla karşılaşmadım. BIOS'u güncellemeyi denediniz mi?

Hocam bende de aynı sistem var ben hiç böyle sorunla karşılaşmadım. BIOS'u güncellemeyi denediniz
Hocam bende de aynı sistem var ben hiç böyle sorunla karşılaşmadım. BIOS'u güncellemeyi denediniz mi?
evet hocam denedim , kestel power 41 hatasi aliyordum , internette olan butun denemeleri yaptim ama malesef bir ise yaramadi

Hocam herhangi bir sistem uyuşmamazlığı yok büyük ihtimalle donanım da sorun var, kısa devre yapıyor olabilir.
kestel power 41 hatasi kisa devremidir ?

Hocam bilgisayarı nasıl kapatıyorsunuz tuşundan mı başlat bölmesinden mi, elektrik olduğunuz konumda çok gidip geliyor mu kesinti fazla mı yani
baslattan kapatip aciyorum normal sartlar altinda,
evimde 10KW regulator bulunmakta , voltaj dusuklugu fazlaliligi gibi bir sorunum yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı