Sinerji'den alınan sistem başkasına teslim edildi

Sercan Öztürk

Hectopat
Daha fazla  
Sinerji'den bir sistem aldım adresimi yazmama rağmen şu anda Çanakkale'de başka birine teslim edilmiş görünüyor. Benim bilmediğim bir şey mi var? Bilgilendirirseniz sevinirim..

Not: İlk defa internetten bir şey sipariş ettim.

kargo3.png

Sana yanlış gönderi kodu vermiş olabilirler. Sinerji'yi arayıp durumu bildir.

Sinerji'den bir sistem aldım adresimi yazmama rağmen şu anda Çanakkale'de başka birine teslim edilmiş görünüyor. Benim bilmediğim bir şey mi var? Bilgilendirirseniz sevinirim..

Not: İlk defa internetten bir şey sipariş ettim.

Eki Görüntüle 173953
Hocam komple sistem aldıysan zaten 5 kg dan daha ağır olur gibi geliyor bana. Asım hocamın dediği gibi yanlış takip kodu vermiş olabilirler sana.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı olay benimde başıma gelmişti. Bazen kargoyu çok fazla kontrol ettiğimde başka birinin kargo bilgisi elime ulaşıyordu ve kargo alındı diye gözüküyordu. Aradım konuştum personel evet teslim alınmış biri tarafından denmişti. Bir kaç saat sonra da kargo elime ulaşmıştı. Bilmiyorum beklemek çare mi umarım kargonda bir sıkıntı olmaz. Başıma gelmişti böyle bir olay belki sende de aynısı yaşanabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı